טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
כריך עסיסי בבראנץ' של דר פרייר. צילום: שרית גופן

הבראנץ' של פר דרייר מתרחב ועוד חדשות קולינריות לסוכות

פר דרייר מרחיבים את ימי הבראנץ', המבורגרים מסביב לעולם במסעדת מיט קיטצ'ן, דלידה חוגגת שלוש שנים בסדרת אירועים קולינריים, שגב משה...

מאת נועה רוזין 15 באוקטובר 2019
(צילום: shutterstock)

קפסולת זמן: חמישה שינויים מעניינים בעולם הקפה

הטורקי והקפה הנמס המסורתיים השתדרגו למשקאות מבוססי אספרסו ומנגד, הדיבור על חליטות קרות וקפה זני הולך ומתעצם. שלושה מומחים מדברים על חמש המגמות הבולטות בעולם הקפה 

מאת שרון בן-דוד 11 בדצמבר 2016
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!