טיים אאוט
טיים אאוט
כתבות
אירועים
עסקאות
דיוויד פרנקל, שף. צילום: איליה מלניקוב

השף דיוויד פרנקל פותח רסטו בר עם אנשי הזו ביזו

הקונספט הקולינרי ימשיך את הקו הניו יורקי שמאפיין את המקום, עם אינטרפרטציה אישית של פרנקל. הפתיחה בסוף אוגוסט

מאת מרב סריג 3 באוגוסט 2015
טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!