השף-קונדיטורית המוכשרת עד צמרמורת של פאסטל וגרייס עסוקה ברגעים אלה בפסטיבל הכמהין של פאסטל (1.11-30.10), אבל רגע לפני זה סחטנו ממנה...
כנראה שהגענו לקצה, אחרת אין הסבר לכל חדשות האוכל המוזרות שיש לנו השבוע: עוגות יפניות בשפע, 50 גוונים של טבסקו, קינוחים...
רועי וינברג הוא שותף-מנהל במסעדות פאסטל וגרייס, וה-MC בארוחת הטעימות בגרייס (מי שמציג את המנות בתיאטרליות לפני ההגשה לכל האורחים יחד)....
רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?