טיים אאוט
טיים אאוט

בדקנו: מה שפים באמת אוכלים?

האנשים שמאכילים מדי ערב את תל אביב, נותנים לכם טעימה ומזמינים אתכם להיכנס לצלחת שלהם

אביבית פריאל. צילום: אנטולי מיכאלו

אביבית פריאל | אוזריה

סלין. צילום: אנטולי מיכאלו

סלין | סושי מון

יריב מלילי במטבח הבית התאילנדי (צילום: אנטולי מיכאלו)

קרובים לצלחת | יריב מלילי

טיים אאוט

ערוצי תוכן

מיוחדים

שירות לקוחות

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2025
Designed, Developed and Powered by RGB Media
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!