Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

אלון הדר

כתבות
קיטו קאטו. צילום: דרור עינב

היפנית שעוברת את מבחן רול האבוקדו בהצלחה יתרה

קיטו קאטו, היפנית החדשה מבית TYO, מגישה משהו פשוט מאוד ונדיר מאוד - אוכל יפני עשוי כהלכה. רק שירגיעו עם הפרזנטציה...

מאתאלון הדר5 בדצמבר 2019
כמה פשוט, ככה טרי. בטשון דגים (צילום: נמרוד סונדרס)

הדוכן הזה היה אמור להגשים חלום לחובבי דגים, אבל משהו השתבש

ספק הדגים הוותיק פתח בר דגים ברחוב קרליבך עם מחירים שוברי שוק. המקום מצטיין ברמת חומרי הגלם אבל כושל בשירות, בתוספות...

מאתאלון הדר25 ביולי 2019
געגועים לבראנץ'. שישקו. צילום: אנטולי מיכאלו

שישקו ושימחו: למי אכפת אם המטבח לא מושלם? יש צ'ייסרים

שישקו שחגגה לאחרונה עשור פיצחה את הטעם המקומי: אוכל שמח, מתירני ונדיב, והשקייה נדיבה של הסועדים תוך כדי

מאתאלון הדר11 ביולי 2019
סלאס. צילום: אנטולי מיכאלו

משחקי הרעב: המסעדה הבוסרית של כוכב "משחקי השף"

סלאס היפואית פותחת את הדלתות באופן סדיר אבל ארוחת הטעימות שלה מוגשת בחיפזון ואינה אחידה ברמתה

מאתאלון הדר21 ביולי 2019
אדממה סיגר במסעדת סי-ים (צילום: שי אפגין)

סי-ים מתיימרת להמציא מחדש את מסעדת החוף – ונכשלת בענק

סי־ים, התאילנדית החדשה, אינה מושיעה את ההיצע העלוב של מסעדות החוף בעיר ומגישה אוכל שנראה כאילו נהגה ובוצע על ידי כלכלנים...

מאתאלון הדר12 ביוני 2019
המטבח של רמה (צילום: יעל אילן)

המטבח של רמה: ארבע שעות, 742 שקל ומסקנה אחת

ביקור חוזר במטבח של רמה שנפתחה מחדש מגלה ארוחת טעימות יקרה עם מנות שחלקן שוות את הנסיעה במיוחד להרי ירושלים

מאתאלון הדר12 ביוני 2019
שים על זה סוכר, למה לא (צילום: בן יוסטר)

שוגר דדי: למה בטי האוס מתעקשים לשים סוכר בכל דבר?

אוכל מתוק להחריד וקוקטיילים גסי טעם - הטי האוס בבית ציוני אמריקה הוא לא יותר מספין קולינרי חסר הצדקה

מאתאלון הדר28 במאי 2019
תמנון סגלגל (צילום: אנטולי מיכאלו)

חיים באילוז': פנטסטיק לא מעוררת תיאבון

פנטסטיק מנסה להכניס אתכם לפנטזיה אבל גומרת כמיזם תיירותי מופרך ומוגזם

מאתאלון הדר21 במאי 2019
איציק הגדול (צילום: אנטולי מיכאלו)

וואגיו פור מאני: המהפך של איציק הגדול

בשנתיים האחרונות הפכה מסעדת איציק הגדול מעוד שיפודייה טובה לאחת ממסעדות הבשר המרשימות בארץ. שווה להגיע אליה ולשלם את המחיר הגבוה,...

מאתאלון הדר5 ביוני 2019
בטן חזיר מעושנת במלגו ומלבר (צילום: אפיק גבאי)

הנשיכה המושלמת: מלגו ומלבר מצוינת, אבל עדיין חסר לה דבר אחד וחשוב

מלגו ומלבר מציעה הרבה ביסים מדוייקים, מושכים וסקסיים. עכשיו נשאר לה רק להיסגר על שפה אחידה וזהות מגובשת

מאתאלון הדר11 באוגוסט 2019
ראו עוד
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!