Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

אסנת גואטה

כתבות
ריקוטה פרסקה של גאזטה בר יין. צילום: אנטולי מיכאלו

מתכון לריקוטה פרסקה של גאזטה בר יין

לכבוד חג השבועות המתקרב, וגם לימי חול: מתכון לריקוטה פרסקה של גאזטה בר יין

מאתאסנת גואטה8 ביוני 2014
סשימי טונה של אונזה. צילום: אנטולי מיכאלו

מתכון לסשימי טונה ואורז קריספי

איך מכינים את סשימי הטונה של מסעדת אונזה?

מאתאסנת גואטה8 באפריל 2014
פילה בקר בשבעה תבלינים. צילום: אנטולי מיכאלו

פילה בקר בשבעה תבלינים

איך מכינים את פילה הבקר של טופולופומפו?

מאתאסנת גואטה18 באפריל 2017
סקאלופ על ריזוטו שחור, הרברט סמואל. צילום: הרברט סמואל

מתכון לסקאלופ על ריזוטו שחור

איך מכינים את הסקאלופ על ריזוטו שחור של הרברט סמואל?

מאתאסנת גואטה29 בספטמבר 2015
סושיאל קלאב. צילום: אנטולי מיכאלו

מתכון ללינגוויני פירות ים

איך מכינים את לינגוויני פירות הים המפורסם של מסעדת הסושיאל קלאב?

מאתאסנת גואטה8 ביוני 2014
צילום: אנטולי מיכאלו

מתכון ללחי עגל עם בצל מקורמל – מסעדת פאסטל

מתכון למנת עגל בבישול ארוך, של מסעדת פאסטל, שתשמח כל קרניבור

מאתאסנת גואטה3 במרץ 2014
ראו עוד
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!