Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

אסף שנער

כתבות
שירת האדמה. צילום: אנטולי מיכאלו

כרובית בלימון כבוש ועשבים

הכרובית הרכה הופכת קראנצ'ית ונימוחה עם תיבול נהדר של לימון כבוש ושלל עשבים. תוספת נהדרת לשולחן החג

מאתאסף שנער22 בספטמבר 2016
שירת האדמה. צילום: אנטולי מיכאלו

קרעי תפוחי אדמה וגרמולטה

תפוחי האדמה מקבלים שדרוג בעזרת תיבול עדין ומדויק. אסף שנער מחוות צוק עם מתכון שכדאי לשמור

מאתאסף שנער22 בספטמבר 2016
שירת האדמה. צילום: אנטולי מיכאלו

סלט שעועית ירוקה, אפונת שלג ועגבניות שרי צימוק

תוספת מרעננת, טעימה ובריאה לשולחן החג שאפשר לשדך לכל מנה עיקרית

מאתאסף שנער22 בספטמבר 2016
שירת האדמה. צילום: אנטולי מיכאלו

כרוב סגול צלוי עם אגוזים ובלסמי

משדרגים את שולחן החג עם תוספת סגולה, טעימה ומרשימה: מינימום מאמץ ומקסימום טעם

מאתאסף שנער22 בספטמבר 2016
שירת האדמה. צילום: אנטולי מיכאלו

דלעת יפנית בתנור עם איולי חזרת

תוספת נהדרת למרכז שולחן החג שמשלבת מגוון טעמים וטקסטורות. לא מצאתם דלעת יפנית? כל דלוע אחר יעבוד נהדר

מאתאסף שנער22 בספטמבר 2016
מרק ריבולטה של חוות צוק (צילום: איתיאל ציון)

מתכון מחמם למרק ריבולטה עם שעועית בובעס

קר בחוץ? רחמו על שליחי הטייק אוואי, והכינו בבית מרק איטלקי עשיר, סמיך ומשגע, שמבוסס על שאריות ומחמם את הגוף, את...

ראו עוד
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!