Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

דלעת יפנית בתנור עם איולי חזרת

תוספת נהדרת למרכז שולחן החג שמשלבת מגוון טעמים וטקסטורות. לא מצאתם דלעת יפנית? כל דלוע אחר יעבוד נהדר

שירת האדמה. צילום: אנטולי מיכאלו
שירת האדמה. צילום: אנטולי מיכאלו
22 בספטמבר 2016

חומרים ל־4 סועדים

  • 1 דלעת יפנית (אם לא מוצאים יפנית, ניתן להשתמש בדלועים אחרים)
  • 4 כפות מיונז
  • 2 כפות שמנת חמוצה
  • 80 גר' חזרת לבנה טרייה (עדיף שורש)
  • קורט אטלנטי
  • פלפל שחור גרוס
  • מיץ מחצי לימון
  • 2 ענפי בצל ירוק קצוץ דק

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל־200 מעלות. עוטפים את הדלעת בשלמותה בנייר כסף ומכניסים לתנור לכ־40 דקות.

איולי חזרת: מערבבים בקערה מיונז ושמנת חמוצה. מגררים פנימה בפומפייה דקה ועדינה את החזרת הלבנה ומערבבים (שומרים חתיכת חזרת להגשה). מוסיפים מלח, פלפל ולימון, טועמים ומתקנים תיבול (הרוטב צריך להיות חרפרף).

כשהדלעת מוכנה מוציאים אותה מהתנור, מסירים את נייר הכסף, מרוקנים מגרעינים ובוצעים לפלחים גסים (אפשר בידיים).

מסדרים את הדלעת על צלחת הגשה, מגררים מעל מעט חזרת טרייה, בוזקים מעט שמן זית, מתבלים במלח אטלנטי, מפזרים על הכל בצל ירוק ומגישים.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!