Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

טעם של עוד: המסעדנים והשפים שעושים את החיים שלנו טעימים יותר

16 שנים, 16 נבחרים: טיים אאוט חוגג יום הולדת ואנחנו בוחרים את האנשים שריגשו, ריתקו והפתיעו אותנו מהגיליון הראשון ועד היום

קאב קם. צילום: נמרוד סונדרס
קאב קם. צילום: נמרוד סונדרס
  1. שחר סגלהפך את התופעה הירושלמית הכושלת כלכלית של אייל שני לפורמט תיאטרלי תל אביבי שסוחף את העולם.
  2. חיים כהןמחלוצי המטבח העילי בעיר מאז ימי קרן ועד מטבח הטראש של דיקסי, שחוגג 25 שנה של פעילות מסביב לשעון.
  3. שיראל ברגרהציתה את מהפכת המטבחים מבוססי הצמחים בעיר והביאה ריגושים חדשים לבליינים המליאנליים שכבר ראו הכל.
  4. opa. צילום: תומר הלפרין
    opa. צילום: תומר הלפרין
  5. נתי מנשהאיש הויטרינה שהביא את נצנוצי אל איי אל סצנת אוכל הרחוב המקומית.
  6. אורנה רסקיןמקיטון חיה ובועטת גפילטעפיש במאבק אינסופי לשמור את תרבות השמאלץ של השטייטל.
  7. אורנה אגמון ואלה שייןמיקומו את שינקין כתופעה תרבותית, ואפו ובישלו מטבח מקומי מוקפד עד אין קץ עד שנטשו אותנו השנה.
  8. לביבות בטטה, אורנה ואלה. צילום: אנטולי מיכאלו
    לביבות בטטה, אורנה ואלה. צילום: אנטולי מיכאלו
  9. קבוצת האימפריאלהרבה אלכוהול זרם מאז האימפריאל בר ובינתיים הושקו הלה אוטרה והבושוויק אבל המורכבות התיאטרלית נותרה.
  10. אורי שפטאין פלא שהבבקה של האופה ממוצא דני כבשה את מנהטן.
  11. ארז קומורבסקיליקט את סודות האפייה בפריז ובסן פרנסיסקו ואז הנחיל לנו את כל מה שצריך לדעת על בישול מחומרי גלם מקומיים בגליל.
  12. אריאל רוזנטלמשווארמה ועד בוריק, הקוסם הוא המקום אליו תבואו עם תיירים כדי להכיר להם את נפלאות אוכל הרחוב המקומי.
  13. רפי כהןפתח את עידן השף הכוכב וקצת איבד את זה. כולנו מחזיקים אצבעות שעוד ישוב.
  14. טורטליני לובסטר ב"רפאל". צילום: אנטולי מיכאלו
    טורטליני לובסטר ב"רפאל". צילום: אנטולי מיכאלו
  15. ארי ויורם ירזיןקבלו: עד העצם, פסטלינה, צ'ימיצ'נגה, זוזברה, בירבנבאום ומנדלבאום, טוני ווספה, מגזינו.
  16. יובל בן נריהיצר מהטיולים ברחבי אסיה את טאיזו שהיא מסע קולינרי מרהיב.
  17. יריב מליליבנה בית (וגם בר) שמוקדש לאובססיה למטבח התאילנדי, וגידל במיוחד חומרי גלם חיוניים לבישול.
  18. יריב וסונן מלילי. צילום: איליה מלניקוב
    יריב וסונן מלילי. צילום: איליה מלניקוב
  19. יריב הדרואיש ברוקלין שהיה נביא הפיצה הנפוליטנית בעיר.
  20. אבו חסןעלי קרוואן הוא אגדה עירונית. כיום, כשהבנים לקחו פיקוד, נדרש להכיר בתופעה כאתר מורשת.
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!