Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

המסעדה שלהם היא אחת האסייתיות הכי טעימות בעיר, וזו העיר שלהם

רובי ואונאומה חן (צילום יח"צ)
רובי ואונאומה חן (צילום יח"צ)

"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: רובי ואונאומה חן, בעלי מסעדת אונאומה, פותחים את היום בקפה בשוק הכרמל, אוהבים את הראמן של נחלת בנימין ומתפנקים על המאפים של דוכן הלחם הקטן

16 בפברואר 2023

1. דוכן לחם

האופה יונתן ג'וני הלר עושה דברים מאוד מיוחדים. אנחנו מגיעים אליו בשישי בבוקר, שהוא היום החופשי שלנו, ומתפנקים בלחמים ומאפים הביתה.
אבולעפיה 5

2. תמתי

יש לנו היסטוריה עם תמתי עוד מהימים שהיינו שכנים בשוק הכרמל. היינו מתחילים שם את היום, ואנחנו אוהבים מאוד את האווירה המשפחתית. בנוסף, יש שם זני קפה מיוחדים. מדי פעם כשאנחנו מגיעים לאזור שוק הכרמל זה המקום שלנו לעצור בו לקפה.
הכרמל 12

3. מנטנטן

אונאומה: "יש לי חברים במטבח ואני מאוד אוהבת את המקום בגלל הסדר, הניקיון, איכות הסושי והראמן המצוין".
נחלת בנימין 57

4. אל קלחה

זיזו איש מקסים ואנחנו מאוד אוהבים לאכול אצלו פאתה וקודסייה – חומוס מעורבב עם פול. המנות גדולות ואנחנו חולקים אותן, ומדי פעם כשלאונאומה בא לנגב היא מרשה לעצמה פיתה.
סלמה 3

5. פלאפל ג'וני בנין

מקום שאני אוכל בו מאז שהייתי ילד קטן והוא מוסד תל אביבי עבורי. אני זוכר שכילד אחרי ביה"ס היו לוקחים אותי לאכול פלאפל שם, והיום אני סוגר מעגל ולוקח את הבן שלנו שון. גם אונאומה אוהבת לאכול פלאפל רק כאן. זה הפלאפל היחידי ששניהם מאוד אוהבים והוא הכי טעים שיש.
טשרניחובסקי 4

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!