Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מקום קטן של שף והמקום היחיד לשווארמה. זאת העיר של גיא מלכה

אחים פוראבר. גיא מלכה (צילום רן בירן)
אחים פוראבר. גיא מלכה (צילום רן בירן)

"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: גיא מלכה, השף של קבוצת המיטבר, הולך לבשל השבוע לראשונה עם אחיו, אביתר מלכה, השף של וינונה פוראבר. הזדמנות טובה לסחוט ממנו המלצות על מלא מקומות טעימים

7 ביולי 2023

>> גיא מלכה הוא השף של קבוצת המיטבר, ובשבוע הבא הוא יבשל לראשונה יחד עם אחיו אביתר מלכה (וינונה פוראבר) בבר היין הפופולרי, והפעם הם מתכננים להגיש מנות איקוניות בגרסת המטבח של אמא. שני-שלישי (10-11.7) מ-17:30

1. 85/15

כשבא לי קצת לשנות ולא לשבת בנקסט דור אני קופץ אל הקולגה אלי שטיין לשתות משהו ולנשנש מנה. אני מאוד אוהב אותו ואת מה שהוא עושה. ב-85/15 הכול טעים ומדויק והאווירה מדהימה.מלכי ישראל 15

2. שניט

בשש השנים האחרונות גרתי במגדלי גינדי והשניט היה גו טו שלי כשלא מתחשק להזיז את הרכב. מבשלת הבירה של החבר'ה מפורטר אנד סאנס מספקת למי שגר באזור את המקום הזה שאפשר לרדת אליו בברמודה וכפכפים, לשתות בירה שמייצרים במקום ולטעום משהו מתוך תפריט קטן וקולע.הארבעה 12

3. בית תאילנדי

ה-מקום ללכת אליו לטעמים אסיאתיים. ביומיום אני עושה מטבח מקומי וכשבא לי טעמים בועטים אני הולך לבית תאילנדי. לאורך השנתיים שאני במיטבר יצא לי להכיר את יריב מלילי באופן אישי וכיף להתארח אצלו ולארח אותו.בוגרשוב 8

בית תאילנדי. צילום: דניאל לילה
בית תאילנדי. צילום: דניאל לילה

4. מפגש רמב"ם

כשבא לי אוכל טוב במקום שאינו מסעדה אני קופץ למפגש רמב"ם לאכול שווארמה איכותית. אחרי קניות בשוק תמיד אני עוצר לחטוף מנה וזה המקום היחיד שאני אוכל בו שווארמה.רמב"ם 3

5. יוסף

אני מאוד מעריך את השף יוסי שטרית. הוא שף עם יד מדהימה שפורח בעסק שהקים בעצמו, מקום קטן עם ואליו פור מאני ואווירה משוחררת. יוסי חזר להכין אוכל בידיים, וזה דבר נדיר בעיר כיום. בכל ערב הוא עומד על הפס, מבשל, מארח ומחייך. כמי שמנהל צוותים ופחות מבשל, אני יודע להעריך זאת.ירמיהו 22

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!