Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

השף אבי ביטון עוזב את מסעדת אדורה

אחרי עשר שנים - השף אבי ביטון עוזב את מסעדת אדורה

למערכת טיים אאוט נודע כי אחרי עשר שנים בהן כיהן כשף והבעלים של מסעדת אדורה, יעזוב בקרוב השף אבי ביטון את המסעדה ואת השותפות. במסעדה יישאר השותף שליווה את ביטון מיום פתיחת המסעדה – דורון נחמן.

מסעדת אדורה הצטיינה בעשור האחרון בתמחור הידידותי שלה ובתמורה לכסף. ביטון, שהיה מזוהה מאוד עם המסעדה, הכניס לתפריט מנות דגל מהמטבח המרוקאי שעליו גדל, ועליהן עשה אינטרפטציה מקורית משלו, כדוגמת מנת הבקלאווה כבד אווז. כמו כן, הוא השתמש במטבח שלו בשלל תבלינים אוריינטלים שהצליחו לתת נופך אחר וליצור טביעת אצבע ייחודית לבישול שלו.

בעוד כחודש כאמור, יעזוב ביטון את השותפות באדורה, ועדיין לא ברור מי יהיה השף שיוביל את המטבח במקומו.

ותודה על הסרדינים, אדורה. צילום: אנטולי מיכאלו
ותודה על הסרדינים, אדורה. צילום: אנטולי מיכאלו

בתוך כל כך פירסם אתמול ביטון בחשבון האינסטגרם שלו תמונה מהסניף החדש והמשתפץ של רשת פיורי שייפתח ביקום. ביטון, שנכנס כשותף ברשת, כתב שהטאבון יגיע בקרוב וכי אז "תיפתח הפיצה פסטה המושלמת שלי", כדבריו. רשת פיורי כוללת כיום סניפים בנמל תל אביב, בשרונה, בכפר סבא, ובקרוב גם בירושלים וביקום.

השף אבי ביטון סרב להגיב לידיעה.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה! https://shop.timeout.co.il/timeout_special/?utm_source=website&utm_medium=popup