Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

השף דיוויד פרנקל פותח רסטו בר עם אנשי הזו ביזו

הקונספט הקולינרי ימשיך את הקו הניו יורקי שמאפיין את המקום, עם אינטרפרטציה אישית של פרנקל. הפתיחה בסוף אוגוסט

דיוויד פרנקל, שף. צילום: איליה מלניקוב
דיוויד פרנקל, שף. צילום: איליה מלניקוב
30 ביולי 2015

דיוויד פרנקל, השף של פורנטו, חבר לאנשי בר הזו ביזו ובסוף אוגוסט הם יפתחו יחד במקום – שייחודש – בר אוכל עדכני; כך פירסם פרנקל בחשבון האינסטגרם שלו. "אני מצטרף למשפחה של גאונים שעושים את הלילה בתל אביב", כתב, "נהפוך את אחד הברים החזקים לרסטו בר עם קולינרייה מעודכנת וייחודית". לצורך כך, המקום ישופץ חלקית ואילו המטבח, שאמור להיות פתוח, ישופץ מן היסוד. הקונספט הקולינרי ימשיך את הקו הניו יורקי שמאפיין את המקום ויתמקד באוכל מודרני, באינטרפרטציה אישית של פרנקל.

איפה דון דרייפר? Zou Bisou. צילום: אורן זיו
איפה דון דרייפר? Zou Bisou. צילום: אורן זיו

הפרויקט של פרנקל עם הזו ביזו אינו היחיד שהוא מתכנן לעתיד הקרוב. בנובמבר הוא אמור לפתוח בשוק האוכל החדש שיקום ברמת החייל (מבית היוצר של מיכל אנסקי וקבוצת ההשקעות והיזמות רוביקון ביזנס גרופ) דוכן פסטות ופיצות, לצד דוכן ראמן של יובל בן נרייה (טאיזו) ודוכנים נוספים של יהלומה לוי (הביסטרון), השוקולטיירית איקה כהן, רותי רוסו, שרי אנסקי, אבנר לסקין ואחרים.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!