Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

השפים של "שולחנות עגולים" משתתפים במלחמת אוכל

לכבוד אירועי "שולחנות עגולים" שיערכו בנובמבר, התייצבו השפים ליום צילומים מלכלך במיוחד

פרויקט "מנות יעופו באוויר". צילום: אייל ורשבסקי
פרויקט "מנות יעופו באוויר". צילום: אייל ורשבסקי

בחודש הבא יערכו במסעדות ברחבי תל אביב אירועי "שולחנות עגולים", בהם שפים מרחבי העולם יחליפו מקומות עם השפים המקומיים. לקראת האירוע יצאו השפים הישראלים המשתתפים בקמפיין "מנות יעופו באוויר" בו הושלכו על השפים מנות לבחירתם. בקמפיין לקחו חלק השפים מאיר אדוני (לומינה), יובל בן נריה (טאיזו), חיים כהן (יפו תל אביב), ויקטור גלוגר (קלואליס) ושאול בן אדרת (התרנגול הכחול).

פרויקט "מנות יעופו באוויר". צילום: יורם אשהיים
פרויקט "מנות יעופו באוויר". צילום: יורם אשהיים

הסט כולו נעטף בניילון, לכל שף הביאו עשרה חלוקי שף להחלפה ומאפרת צמודה שניקתה את הפנים בין טייק לטייק. הראשון שחטף היה שף חיים כהן שביקש להוסיף לימון בטייק השני. השף יובל בן נריה, שקיבל נודלס הישר לעין, ביקש תוספת קארי.

לפרטים המלאים על אירועי שולחנות עגולים

פרויקט "מנות יעופו באוויר". צילום: יורם אשהיים
פרויקט "מנות יעופו באוויר". צילום: יורם אשהיים
פרויקט "מנות יעופו באוויר". צילום: אייל ורשבסקי
פרויקט "מנות יעופו באוויר". צילום: אייל ורשבסקי
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!