מה מזמינים היום: חראם על השליח, תזמינו פיצה קרובה לבית

כולנו יודעים ששליחי האוכל הם גיבורי העל האמיתיים של תל אביב, ואם זה המצב, אז מזג האוויר הזה הוא הקריפטונייט. ולכן היום זה היום לרחם על גיבורי הוולט ולהזמין פיצה ברדיוס קטן. היי, אמרנו לרחם, לא לוותר על פיצה לארוחת צהריים
בכל יום גשום ההתלבטות תמיד חוזרת – מה הדבר המוסרי לעשות, להזמין אוכל ביום גשום או לחוס על השליחים ולהימנע מזה? התשובה לכך היא, למעשה, די פשוטה: אין מה לוותר על משלוח כדי למנוע משליח להירטב טיפה, כי הדבר היחיד שיותר עצוב משליח בגשם זה שליח שהחליט לעבוד ביום גשום, אבל אף אחד לא מזמין. עם זאת, מה שכן מומלץ זה להזמין ממקומות שקרובים לביתכם, ולתת טיפ מוגדל. גם עובדים פחות, גם מקבלים יותר, וגם אתם אוכלים אז כולם מרוצים.
אז לשם כך, חשבנו על הדרך הכי יעילה להזמין מקרוב לבית בכל העיר, והבנו שאסטרטגית, סניפי פאפא ג'ונס מסודרים בקרוב לכל אזור בעיר (מאז שנפתח סניף לבונטין), וזה גם פאפא ג'ונס – הרשת הכי טעימה לפיצה שהיא רשת פיצה. הרשת האמריקאית אף פעם לא איכזבה אותנו – ותאמינו לנו שניסינו כמה דברים מוזרים – ולצד מטבלים טעימים במיוחד, פיצות בשריות מצטיינות ובצק שכיף לטבול, מדובר באחת הפיצות היותר כיפיות בעיר. ביס חם וטעים ביום קריר ורטוב.
מנה מומלצת: שמעו, כל אחד והפאפא שלו, כן? אבל אנחנו תמיד נלך על הבשרית המשפחתית (89.9 ש"ח), עמוסה בכל טוב ומשמחת לבב אנוש חובב בשר.
יש אופציה לטבעונים? בהחלט, יש סדרה של פיצות טבעוניות, כולל גרסה טבעונית לפיצה הבשרית באותו המחיר.
איך מזמנים? באתר, בוולט דיזנגוף, בוולט לבונטין
ואם לא בא לי? אם ממש חשוב לכם להתעלל בשליח, תזמינו חומוס, כי אין יותר כיף מחומוס ביום גשום. אם בא לכם לחפש משהו קרוב אחר, תמיד יש אופציות ברשימת המשלוחים הכי טובים בתל אביב שלנו.