Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

קוקטייל לסילבסטר: ג׳ין טוניק חורפי מבושם בוורדים וליים

יום הג'ין טוניק. צילום: רן בירן
יום הג'ין טוניק. צילום: רן בירן

לג’ין יש גוון טעם פרחוני, המתאים לחורף הישראלי. חיברנו לו ורדים, לבנדר, מרווה וקצת ליים

30 בדצמבר 2021

אריאל לייזגולד: “כשבנינו את תפריט החורף של ‘223’, עלה הרעיון להכין לכל עונה גרסת ג’ין אנד טוניק, שמתכתבת יותר טוב עם מה שקורה בחוץ. לג’ין הנדריקס יש גוון טעם פרחוני, המתאים לחורף הישראלי, שאינו מאוד סוער. חיברנו להנדריקס ורדים, לבנדר, מרווה וקצת ליים. טיפ חשוב להכנת כל גרסה של ג’ין אנד טוניק: את הטוניק חשוב להוסיף אחרון, אחרת הבועיות הקטנות ייעלמו״.

2 קוקטיילים | 10 דקות | קל | מתכונים לחורף

לקישוט
מרווה
צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע
צילום: דניאל לילה | סגנון: אוריה גבע
אופן ההכנה
1. ממלאים כוס גבוהה בקרח ומוזגים ג'ין, סירופ ומיץ ליים.
2. משלימים עם מי טוניק. מערבבים, מקשטים ומגישים.

כך מכינים סירופ מי ורדים:ל-100 מ”ל סירופ סוכר רגיל (ביחס של 1:1) מטפטפים 5-4 טיפות מי ורדים ממש ברגע הכנת הקוקטייל.
המתכון פורסם לראשונה בהשולחן.למתכוני קוקטיילים נוספים

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!