Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מתכון מנצח לפיצה ביאנקה עם בצל מקורמל וגבינת קשקבל

מוכרחים להכין ולו בשביל הריח המדהים בבית - מתכון לפיצה ביאנקה שישחק לכם על כל החושים. באדיבות מסעדת פיאצה

פיצות אישיות של בצל מקורמל וקשקבל
פיצות אישיות של בצל מקורמל וקשקבל
2 במרץ 2015

החומרים ל-8 פיצות אישיות:

לבצק:

  • 1 כף גדושה (15 גר') שמרית
  • 1 כף גדושה סוכר
  • 1 כוס + 2 כפות (270 מ"ל) מים חמימים
  • 3 כוסות (420 גרם) קמח רגיל
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 1 כפית שטוחה מלח

לטופינג:

  • 1/2 שקית (125 גר') קשקבלו גד מגורר בפומפיה

לבצל המקורמל:

  • 5 בצלים סגולים בינוניים חצויים ופרוסים בעובי 1/2 ס"מ
  • 1/2 כוס (120 מ"ל) יין אדום
  • 1/2 כוס (120 מ"ל) חומץ בלסמי
  • 1/2 כוס (100 גר') סוכר חום כהה
  • מעט פלפל שחור גרוס

[tmwdfpad]

אופן ההכנה:

מכינים את הבצק ומתפיחים: בקערת מיקסר ממיסים שמרים וסוכר במים החמימים, מוסיפים את שאר חומרי הבצק ומערבלים עם וו לישה כ-10 דקות במהירות איטית-בינונית, עד לקבלת בצק רך ודביק. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים במגבת לחה או בניילון נצמד ומתפיחים כשעה, עד להכפלת הנפח.

מסעדת פיאצה
מסעדת פיאצה

בינתיים מכינים את הבצל המקורמל: מחממים מחבת על להבה בינונית, מוסיפים בצל, יין אדום, חומץ בלסמי, סוכר ופלפל שחור ומביאים לרתיחה. מבשלים 15-10 דקות תוך כדי בחישה, עד שהנוזלים מתאדים והבצל מקורמל.

מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.

מרכיבים את הפיצה ואופים: מחלקים את הבצק ל-8 חלקים במשקל 90 גרם כל אחד. מרדדים כל חלק על משטח מעט מקומח לעיגול בקוטר 16 ס"מ ובעובי 4 מ"מ. מניחים בתבנית, מורחים מעל בצל מקורמל ומפזרים קשקבל.

אופים 20-15 דקות, עד ששולי הפיצה זהובים.

פיצה גד סגיר

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!