Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

קוקטיילז פור דאמיז: מתכונים לקוקטיילים שאפשר להכין בבית

פוחדים להתעסק עם קוקטיילים? לא יודעים מה לעשות עם שייקר? אבי קשי מצ׳יקטי רקח לכם ארבעה משקאות שתוכלו להכין בלי לעבור קורס ברמנים ובלי להזדקק לציוד מיוחד

קוקטיילז פור דאמיז (צילום: אנטולי מיכאלו)
קוקטיילז פור דאמיז (צילום: אנטולי מיכאלו)
29 באוקטובר 2018

קוקרינייה

גרסת הקוקי אמריקנו (ורמוט איטלקי) למשקה הקפירנייה. אפשר להשתמש בכל סוג של ורמוט שיש לכם בבית: אדום, רוזה או לבן

החומרים:
1 לימון ליים חתוך ל־8
3 כפיות סוכר
45 מ״ל ורמוט
15 מ״ל רום

מה עוד תצטרכו:
צנצנת
קרח
כוס נמוכה (אולד פאשן)

הכנה:
מכניסים את כל החומרים לצנצנת עם קוביות קרח.
משקשקים היטב.
מוזגים לכוס עם קוביות הקרח.

קוקרינייה (צילום: אנטולי מיכאלו)
קוקרינייה (צילום: אנטולי מיכאלו)

אפריטיבו מרגריטה

המרגריטה הקלאסית הופכת כאן למשקה קליל שמתאים גם לשעות אחר הצהריים (ולמתקדמים גם לבוקר)

החומרים:
45 מ״ל טקילה
15 מ״ל אפרול
30 מ״ל סירופ אגבה או סירופ סוכר (עשוי ממים וסוכר בכמויות שוות, מחוממים עד שהסוכר נמס ומצוננים)
30 מ״ל מיץ ליים סחוט

מה עוד תצטרכו:
צנצנת
קרח
כוס גביע

הכנה:
מכניסים את כל החומרים לצנצנת בעלת מכסה אטום עם קוביות קרח.
משקשקים היטב.
מוזגים את התכולה ביחד עם הקרח לכוס.

אפריטיבו מרגריטה (צילום: אנטולי מיכאלו)
אפריטיבו מרגריטה (צילום: אנטולי מיכאלו)

אפרול לאגר שפריץ

מכירים את האפרול שפריץ? הגיע הזמן להתקדם לגרסת הבירה של המשקה, שמאפשרת לסיים את הבירה שנשארה בבקבוק במקרר

החומרים:
70 מ״ל אפרול קרה
70 מ״ל בירת לאגר קרה (גולדסטאר, מכבי, הייניקן, קרלסברג וכו׳)
70 מ״ל ביטר למון

מה עוד תצטרכו:
כוס גבוהה
כפית

הכנה:
מוזגים לכוס את האפרול והביטר למון. מערבבים בכפית.
מוזגים את הבירה.

אפרול לאגר שפריץ (צילום: אנטולי מיכאלו)
אפרול לאגר שפריץ (צילום: אנטולי מיכאלו)

לונדון מיול

גרסת הג׳ין למוסקו מיול הקלאסי, עם חיזוק של ביטר שמוסיף עוד נדבך של טעם

החומרים:
45 מ״ל ג׳ין
15 מ״ל ביטר (ביטר יוליוס, אוורנה, אמארו מונטנגרו או צ׳ינאר למשל)
בקבוקון ג׳ינג׳ר ביר

מה עוד תצטרכו:
ספל נחושת (או כוס נמוכה אולד פאשן)
קרח
כפית

הכנה:
ממלאים כוס בקוביות קרח.
מוזגים את הג׳ין ואת הביטר, מערבבים בכפית.
מוזגים ג׳ינג׳ר ביר עד שפת הכוס.

לונדון מיול (צילום: אנטולי מיכאלו)
לונדון מיול (צילום: אנטולי מיכאלו)
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!