Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

הריבה לניצחון: יש המון סופגניות נהדרות, אבל רק אלו שוות את הכסף

עשו כפיים לצוות הנהדר שלנו. דלאל. (צילום: אסף קרלה)
עשו כפיים לצוות הנהדר שלנו. דלאל. (צילום: אסף קרלה)

חנוכה ההולך וקרב מביא איתו את צונאמי הסוכר השנתי, וצוות הבודקות הרעבות של טיים אאוט בחנו את כל היצע הסופגניות העירוני כדי למצוא את הסופגניות שבאמת שוות את הכסף המתוק שלכם - בין אם זה 7 ש"ח ובין אם 20 ש"ח. חיכיתם יפה כל השנה, מגיע לכם משהו מתוק

7 בדצמבר 2025

בלי מילים מיותרות – אתם מכירים את הנוהל: אנחנו אכלנו אינספור סופגניות בשבועות האחרונים כדי שאתם לא תצטרכו. בחרנו את ה-14 הכי מומלצות של השנה, כולל 2 מצטיינות במיוחד. יצאו למסע של מתוק, ונתראה בנפילת הסוכר שאחרי החג.

הסופגנייה השווה מכולן:סופגניית סינבון | דלאל

השף קונדיטורית המוכשרת תימור לביא התעלתה השנה אפילו על עצמה עם סופגניות סינבון שאנחנו לא מפסיקות לחשוב עליה מאז שאכלנו בביס אחד בלבד. למרות שהיא רחוקה מלהוות בגודל של ביס, ההתלהבות הכריעה אותנו. ממולאת בקרם סינבון עשיר, מצופה פרוטסינג שמנת עשיר עם קינמון ושילוב נדיר של שני מאפים אהובים במיוחד. אם אתם מאלה שבוחרים רק סופגנייה אחת לחנוכה, לכו על זו.14 ש"ח.
כל ישראל חברים 7, תל אביב

סופגניית סינבון. דלאל. (צילום: אסף קרלה)
סופגניית סינבון. דלאל. (צילום: אסף קרלה)

סופגניית ביס וחצי | בייקרי

בבייקרי של רותי ברודו כרגיל יודעים את העבודה, ועושים סופגניות מעולות בגודל ביס וחצי ללא דוואינים מיותרים. בצק נהדר עשוי כמו שצריך, גודל שלא מותיר צרבת, או לחילופין, מאפשר זלילה של שתיים ברצף (תלוי איזה אנשים אתם), ומילויים קלאסיים אבל עם טוויסט. ריבת תות ביתית מצוינת, קרם קרמל במליחות עדינה, קרם פטיסייר עם וניל או שוקולד עשיר. בקיצור, עם קלאסיקות לא צריך להתווכח.72 ש"ח ל-6 יחידות.
בייקרי https://www.delitlv.co.il/

ביס וחצי. בייקרי. (צילום: עידית בן עוליאל)
ביס וחצי. בייקרי. (צילום: עידית בן עוליאל)

סופגניית קרמבו | רולדין

אין ספק שהסופגניות של רולדין כבר הפכו לאחד מסמלי החג, יחד עם חנוכייה דולקת, דמי חנוכה ונס פך השמן. בכל שנה הם מציגים קולקציה מרהיבה בעבודת יד, ואנחנו מתקשים לבחור רק באחת. ובכל זאת, לא יכולנו להישאר אדישים לסופגניית הקרמבו, מלבד האסתטיקה שלה, מדובר בסופגנייה מושקעת שכולה מופת של שוקולד – ממולאת בגנאש ג׳אנדויה מהחלומות, ומצופה בפרלין נוצ׳לה שמתנשא אלעל כמו קרמבו. קיצר, חובה, כל עוד אתם מוכנים לזרוק שטר של20 ש"חעל סופגנייה יחידה.
רולדין https://www.roladin.co.il/

כבכל שנה, מי שיכול להרשות לעצמו. רולדין. (צילום: רונן מנגן)
כבכל שנה, מי שיכול להרשות לעצמו. רולדין. (צילום: רונן מנגן)

סופגניית רפאלו | מיקי שמו

מיקי שמו יצר קולקציית סופגניות לתפארת, כאשר לצד פשוטות קלאסיות עם ריבה או עם ריבת חלב, לא יכולנו להישאר אדישים נוכח סופגניית הרפאלו המשובחת. ממש כמו בממתק השוקולדי-קוקוסי, מדובר בסופגנייה בגודל נדיב שממולאת קרם שוקולד לבן וקוקוס, ומצופה בשוקולד לבן ושבבי קוקוס טרי וכל ביס ממנה הוא תענוג לחיך. מה שנקרא, חבל שהן מופיעות רק פעם בשנה, אך עם יכולת הזלילה שלנו זה גם כנראה עדיף.14 ש"ח,
מיקי שמו https://shemo.co.il/

כל הלבן הזה. מיקי שמו. (צילום: דניאל לילה)
כל הלבן הזה. מיקי שמו. (צילום: דניאל לילה)

סופגניית ג'לטו פיסטוק | ביסקוטי

כל פעם שאנחנו מתחילים לחשוב שקצת מאסנו בטרנד הפיסטוק, מגיעה פחמימה טובה שמזכירה לנו שהמיאוס עוד רחוק. כזו היא סופגניית הפיסטוק של ביסקוטי, שמיטיבה להבליט לטובה את טעמי הזהב הירוק עם מחית פיסטוק אמיתית ומשובחת. מדובר בסופגנייה מצופה בקרם פיסטוק, ממולאת בנדיבות בגנאש פיסטוק עשיר וקרם פטיסייר שמעשיר את הביס. מעל הציפוי קישוט של עוגיית גלידה להשלמת המלאכה.16 ש"ח.
ביסקוטי https://www.biscotti.co.il/

סופגניית פיסטוק, ביסקוטי. (צילום: בועז לביא)
סופגניית פיסטוק, ביסקוטי. (צילום: בועז לביא)

סופגניית טירמיסו | מתוקה

כל הסופגניות של מתוקה מתוקות וחגיגיות, ולא היה פשוט לבחור רק באחת מכל הקולקציית המהודרת. לאחר דין ודברים החלטנו בסופו של דבר לשים את ידנו על סופגניית הטירמיסו החצויה לשתיים – בין שני החלקים שכבת קרם מסקרפונה עשירה עם ניחוח קפה עוצמתי, ושנטילי וניל ואספרסו מלמעלה. טעמי האספרסו דומיננטים ומאזנים את המתיקות והרי לכם סופגנייה כהלכתה.16 ש"ח.
מתוקה https://www.metuka.co.il/

סופגניית טירמיסו, מתוקה. (צילום: סטודיו אסו)
סופגניית טירמיסו, מתוקה. (צילום: סטודיו אסו)

מריטוצו סמורס | איטס

באיטס לא הלכו הפעם על הגרסה המטוגנת והצרבתית קמעה, אלא על גרסה אפויה ואלגנטית של סופגניות רומאיות מבצק אוורירי ונימוח ממולאות קרם. ובגלל שבכל זאת איטס ידועה בניחוח אמריקאי, אז מריטוצו סמורס כמיטב המסורת. ממולאת בשנטי שוקולד מריר, קרמל מלוח, קרמבל תבלינים חמים ונעימים ומרנג שרוף מלמעלה. והרי לכם סמורס משודרג לכל הדעות, שעושה עיניים לקמפינג.22 ש״ח.
אדם הכהן 1, תל אביב // שינקין 20, תל אביב

סופגניית סמורס, איטס. (צילום אדווה אפשטיין)
סופגניית סמורס, איטס. (צילום אדווה אפשטיין)

סופגניית בואנו לבן | פיצי

המאפייה של חיים כהן מזמינה אותנו לחגוג חנוכה לפי הספר עם סופגניות יפות, טעימות ומשמחות לבב אנוש. זו שלא הצלחנו לעצור מלקחת ממנה ביס ועוד ביס, ועוד אחד אחרון אופס עוד אחד, היא זו שממולאת בקרם קינדר בואנו לבן, שמצופה בשוקולד ושבבי קקאו. סופגנייה שמחד מתאפיינת בטעמי ילדות קלאסיים ומאידך לא חוטאת במתיקות יתרה ונותרת אלגנטית וטעימה להפליא.14 ש"ח.
קפה פיצי http://www.cafepitzi.co.il/

כשהבואנו טוב, הכל בואנו. קפה פיצי. (צילום: אפיק גבאי)
כשהבואנו טוב, הכל בואנו. קפה פיצי. (צילום: אפיק גבאי)

סופגניית פאי לימון | מילק

הקונדיטוריה היפואית מוכיחה לנו שוב שהגודל לא קובע, ושהיא מצליחה חרף מימדיה הקטנים להוציא מאפים שלא מביישים את השאנז אליזה. ולמרות שבפריז קרוב לוודאי שלא עושים סופגניות, האלגנטיות נשמרת גם בהן. סופגניית פאי הלימון, שמטוגנת בדיוק במידה הראויה וממולאת קרם לימון חמצמץ במתיקות מתונה, אלגנטית במיוחד. מלמעלה כמובן מרנג שרוף שמיטיב עם הביס, והופך אותו לסופגנייה מנצחת, לאוהבי קינוחי לימון, ולכולם בעצם.20 ש"ח.
בית אשל 5, תל אביב

פאי לימון בסופגניה. מילק, (צילום: אבי אטלס)
פאי לימון בסופגניה. מילק, (צילום: אבי אטלס)

סופגניית תאנים עם בלסמי | האופים הקטנים

סופגניות הן ממש לא רק לילדים קטנים, על אף הדימוי שדבק בהן. מי שמוכיחים זאת בהחלט הם האופים הקטנים, שיצרו סופגנייה למבוגרים בלבד ממולאת בקרם שקדים, וזילוף של חומץ בלסמי עשיר טעמים כאשר מלמעלה תאנים טריות פרוסות. סופגנייה מתוחכמת ומוצלחת עם טאץ׳ קיצי מקומי, כי למרות שהגיע חנוכה עדיין לא ממש הגיע החורף, ופירות הקיץ עדיין כאן.15 ש"ח
עמק ברכה 25, תל אביב

לאמיצים ביותר. האופים הקטנים. (צילום: רן אורדה)
לאמיצים ביותר. האופים הקטנים. (צילום: רן אורדה)

סופגניית ריבת תות | בוטיק סנטרל

איכשהו הגענו לסוף הרשימה בלי סופגנייה אחת קלאסית באמת, כזו עם ריבת תות ואבקת סוכר שנשארת על האף – ותכלס, שווה לחכות שנה שלמה בשבילה. בבוטיק סנטרל כמיטב המסורת אופים סופגניות קלאסיות, אופים ולא מטגנים מה שמותיר אותן קלילות ומהנות. מילוי ריבת תות כמו של סבתא, ואפילו מחיר מההגיונים שראינו.7 ש"ח.
בוטיק סנטרל http://www.boutiquecentral.co.il/

סוף סוף מחיר הגיוני. בוטיק סנטרל. (צילום: טל סיון ציפורין)
סוף סוף מחיר הגיוני. בוטיק סנטרל. (צילום: טל סיון ציפורין)

סופגניית ריבת תות שדה | מאפיית לחמים

אם צריך לבחור סופגנייה אחת שאוצרת בתוכה את חנוכה כולו, זאת כנראה תהיה סופגניית ריבת תות של לחמים. הנה, יש עוד אחת קלאסית. הסוד טמון כנראה בפרופורציות נכונות של בצק חמאה במתיקות עדינה, עם רמז לגרידת לימון ווניל, וכמות נדיבה של ריבת תות כמו שסבתא הייתה מכינה. שלושה־ארבעה ביסים של אושר שסוגרים את פינת החג בצורה מסורתית, בלי טריקים ושטיקים ובמחיר מתחשב שנותר כמו בשנה שעברה. ככה עושים אהבת אמת.9 ש"ח.
לחמים https://www.lehamim.co.il/

מאפיית לחמים (צילום דניאל לילה, סטיילינג רינת צדוק)
מאפיית לחמים (צילום דניאל לילה, סטיילינג רינת צדוק)

חביבת המערכת:סופגניית עוגת גזר | סניורה

הבייקרי הנהדר בפלורנטין ממשיך את מסורת עוגת הגזר האיקונית, שבחנוכה הופכת לסופגניית עוגת גזר ממולאת קרם גבינה קטיפתי, מתובל בתבלינים חמים שמזכירים כריסמס, עץ אשוח מקושט ואח מבוערת. ביס רך וממכר זורק את החך והדמיון לארצות מושלגות, וקישוטי צ'יפס גזר מסוכר מוסיפים קראנצ'יות כיפית. הבחירה בסופגניית עוגת גזר הוכרעה בנקודות, כשלמקום השני הגיעה בהפרש זעום סופגניית קרם לימון ומרנג שרוף עם פרחי בזיליקום. מומלץ להתפרע, לטעום את שתיהן ולהחליט בעצמכם.18 ש"ח.
הרבי מבכרך 3, תל אביב

קרב ענקים. סניורה בייקרי (צילום ספיר קליין)
קרב ענקים. סניורה בייקרי (צילום ספיר קליין)

סופגניית גנאש מריר | עמיתה

מאפיית עמיתה שומרת על הקו הקלאסי ומקבלת את פני החג בקולקציה מצומצמת אך מדויקת ומספקת. מתוכה הגיעו לקו הגמר סופגניית שנטילי וניל ושוקולד לבן וסופגניית גנאש שוקולד מריר מוקצף, כאשר האחרונה הוכרזה כמנצחת בפער קטן בזכות טעמים בוגרים ולא מתחנפים, בצק במתיקות מאוזנת ומילוי עשיר אך אוורירי. מבחינתנו אפשר להכריז עליה כעוגה ולהכניס אותה לתפריט באופן קבוע.16 ש"ח.
סלמה 10, תל אביב // ביאליק 27, תל אביב

עמיתה (צילום דן פרץ)
עמיתה (צילום דן פרץ)

סופגניית קרמל מלוח | MIMI

קרמל מלוח הוא כבר מזמן לא טרנד אלא צירוף לגיטימי ואהוב במיוחד, כפי שהוכיחו הטועמים שלנו שחיסלו את הסופגניה של מימי מבלי להניד עפעף. חוץ מקרמל מלוח יש במילוי גם קרם טופי, שהופך את כל העסק לקליל ואוורירי יותר. 13 ש"ח.
MIMI https://nonomimi.com/

MIMI (צילום דניאל לילה)
MIMI (צילום דניאל לילה)
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה! https://shop.timeout.co.il/timeout_special/?utm_source=website&utm_medium=popup