Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

דגים, משלוחים ואוכל משוגע: זה מה שאכלנו בתל אביב ב-2019

כמו מדינת האם שלה, גם בתל אביב השנה החולפת לא ממש התאפיינה ביציבות, בטח כשזה נוגע לסצנה הקולינרית. אז מה היה לנו? בעיקר פוטו אופ מעולים לאינסטוש

הכרמל 40 (צילום: רן בירן)
הכרמל 40 (צילום: רן בירן)

משלוחים להמונים

מי זוכר את הימים שבהם אופציות המשלוחיםהסתכמו בפיצה,המבורגראוסושי?וולט, שהחלה לפעול באמצע 2018, שינתה את חוקי המשחק והפכה את כולנו לבטטות כורסה שרגילות ליישם כל תשוקה קולינרית בלחיצת כפתור תוך חצי שעה גג. חברות משלוחים נוספות מנסות להיכנס למגרש, אבל לעת עתה השליחים הכחולים לוקחים את כל הקופה.

לקחו את כל הקופה. שליח וולט (צילום: Shutterstock)
לקחו את כל הקופה. שליח וולט (צילום: Shutterstock)

הרבה דגים בים

זה התחיל עוד בסוף השנה שעברה, עם הפתיחה שלאייבישל אסף דוקטור, שכבר נחשבת לאחת המסעדות הטובות בעיר. השנה הצטרפו אליהנומישל יורם ניצן (מול ים), בר הדגים של בטשון, מסעדתשיינע,אנימארהחדשה של הלל תווקלי במלון דן ועד סוף השנה ייפתחו גם YAM המסקרנת של מאיר אדוני בירושלים ושאראק של דן שמולוביץ' (אקס סבידה העכואית) בתל אביב.

בטשון (צילום: נמרוד סונדרס)
בטשון (צילום: נמרוד סונדרס)

השיגועים באים

המבורגר סודישמזמינים בוואטסאפ,פיצה שיורדת עם מנוףמגג בניין ומסעדה שמקבלים בה מנות בהפתעה: 2019 הייתה שנת השיגועים. איך האוכל בכל המקומות האלה? מה זה משנה אם כבר יש תמונה לאינסטגרם וסיפור מעניין.

סודי בהחלט (צילום: נמרוד סונדרס)
סודי בהחלט (צילום: נמרוד סונדרס)

ארוחה בהוטל

עד לא מזמן צירוף המילים "מסעדה בבית מלון" היה נחשב לכמעט גס בקרב הפודיס המקומיים, אבל המהפך, שהחל עוד לפני השנה הנוכחית עםדיינינגסואלנהבמלון נורמן וקפה נורדויבמלון נורדוי, קיבל השנה חיזוק משמעותי עם מסעדות וברים מרשימים במיוחד –ג'ורג' וג'וןבמלון דריסקו,פנטסטיקשל אריאל לייזגולד במלון פורט אנד בלו,בר 51של מושיקו גמליאלי במלון רנומה ואנימאר שהחליפה את הולה במלון דן.

רום סרוויס פליז. בר 51 (צילום: אנטולי מיכאלו)
רום סרוויס פליז. בר 51 (צילום: אנטולי מיכאלו)

עידן הפסטיבלים

בכל שנה תל אביב חוגגת עם לא מעט אירועי אוכל מיוחדים, אבל נדמה לנו שהשנה חגגנו אפילו יותר מהרגיל: פסטיבלי בראנצ'ים שחורים ואחרים, פסטיבל הפיצות הווירטואלי, חודש ההמבורגרים, פסטיבל אוכל תאילנדי בנחלת בנימין וכמובן גם הסיבוב השנתי של פסטיבל תלאביב EAT בגן צ'ארלסקלור, שהיה השנה גדול ומרשים מתמיד.

לחם הוא הפיתה החדשה

אם בשנים האחרונות מילאו את העיר דוכני פיתות מסוגים שונים, השנה העיר התמלאה בכריכים שווים במיוחד: למשל בצ'נטרו החדשה בלוינסקי, כריך הדגים הטורקי בכרמל 40, כריכים מושקעים ב-eats החדשה בשינקין, והסנדוויץ' הטוניסאי השווה בשוק התקווה. אם עוד לא השתכנעתם, לכו לראות את הוויטרינה של מעדניית נורדיניו עם כריכי הבגט הענקיים העמוסים כל טוב ואל תפספסו את כריך סלט הביצים המופלא.

נס הלחם והדגים. הכרמל 40 (צילום: רן בירן)
נס הלחם והדגים. הכרמל 40 (צילום: רן בירן)
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!