Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

סלט סלק, רימונים ואגוזי מקדמיה

צבעוניות מתפרצת: השף ברק אהרוני מכין סלט סלק אדמדם עם תיבול מדויק שאי אפשר להפסיק לאכול

ראש השנה במלון נורמן. צילום: אנטולי מיכאלו
ראש השנה במלון נורמן. צילום: אנטולי מיכאלו
22 בספטמבר 2016

החומרים ל־4 מנות

  • 1 ק"ג סלק
  • גרעינים מחצי רימון
  • 15 חמוציות יבשות, קצוצות גס
  • 15 אגוזי מקדמיה קלויים וקצוצים גס
  • חופן עלי פטרוזיליה
  • חופן עלי נענע שלמים בגודל בינוני
  • 2־8 עלי אנדיב סגול/ירוק
  • ½ כפית מלח

לויניגרט

  • 30 מ"ל שמן זית
  • 15 מ"ל שמן אגוזים (להשיג במעדניות)
  • 10 מ"ל חומץ בלסמי מיושן
  • 5 מ"ל חומץ בן יין לבן

אופן ההכנה

סלקים: מחממים תנור ל־220 מעלות. מכניסים תבנית עם מים חמים לתחתית התנור (זה ישמור על הלחות של הסלקים ועל הטעם שלהם). בתבנית נוספת מניחים את הסלקים ואופים עד לריכוך. מוציאים מהתנור ומצננים.

בזמן הזה, בקערה, מערבבים היטב את כל מרכיבי הוויניגרט ומניחים בצד.

קולפים את הסלקים בעודם חמימים, חותכים גס יחסית ומעבירים ישירות לקערת הוויניגרט. מניחים להתקרר לגמרי.

מערבבים היטב את הסלקים ומוסיפים את שאר מרכיבי הסלט לקערה; את העלים מוסיפים בסוף. מערבבים היטב, מוסיפים מלח וטועמים. מניחים על צלחת ומפזרים עוד גרעיני רימון ומקדמיה מלמעלה.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!