Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

אוכל, אווירה, תרבות: הניצוץ הקולינרי הסתיים עם טעם של עוד

סדרת אירועי הקונספט הקולינריים Sparks השתלטה לנו על כל החושים. מה היה לנו שם? ובכן, תמונה שווה אלף מילים, ולנו יש כמה

השאירו לנו טעם של עוד - Sparks של פררלה. צילום: דני גולן
השאירו לנו טעם של עוד - Sparks של פררלה. צילום: דני גולן

המסעדות הטובות בארץ חברו למותג המים המינרליים הטבעיים המוגזים היוקרתי Ferarrelle (פֵרַרֶלֵה) ולמגזין TimeOut תל אביב, ושמו לעצמן מטרה אחת: לקחת את טרנד ארוחות הקונספט שלב אחד קדימה. הפרויקט הראשון מסוגו בארץהתרחש בין 6 ל-17 במאיוהפך את את שתי האהבות הכי גדולות שלנו – אוכל ותרבות – לחלום שכולו צבע, טעם וריח. מהמערב הפרוע דרך המולין רוז' והרחובות התוססים של האראג'וקו- בארוחות הקונספט האלה החוק היחיד היה אוכל משובח. כל היתר נתון לדמיון.

הינדי פודיז – ארוחת הקונספט בטופולופומפו.
הינדי פודיז – ארוחת הקונספט בטופולופומפו.
הינדי פודיז – ארוחת הקונספט בטופולופומפו.
הינדי פודיז – ארוחת הקונספט בטופולופומפו.
המולאן רוז' הגיע למסעדת קוואטרו. צילום: דני גולן
המולאן רוז' הגיע למסעדת קוואטרו. צילום: דני גולן

כל הארוחות כללו את שלושת הדברים שכל ארוחת קונספט טובה צריכה – נגיעה אמנותית, מנות משובחות ומים מינרליים מוגזים טבעיים ועדינים שמאפשרים לחך לחוות את מירב הטעמים. ציורי מנגה, מסאג' לכל סועד, עבודות גרפיטי, וידאו ארט של בוגריבית הספר "מנשר", מתופפי להקת "טררם", הרכב הפולקJonZועוד הרכבים מוזיקליים מהמיוחדים בארץ, השתלבו כולם באופן מושלם במגוון המנות שעמלו עליהן השפים וצוותי המטבח.

"בארוחות קונספט מהסוג הזה אין מקום למשהו רגיל", מספר שחף שבתאי, שאירח את ארוחת "אמנות בהפתעה" בניטן תאי. "האורחים אצלנו היו בשני חללים שונים, הם תופפו, ראו אמנות, רקדו, לא היה להם רגע דל. לבשל לאנשים בארוחה כזו זה אתגר – אי אפשר ליצור משהו מסודר ופשוט, זה צריך להיות קיצוני בטעמים ובמראות כדי להיות אירוע שנשאר גם אחרי שהוא נגמר. אני גאה בכל דבר שאנחנו עושים, ושיתוף הפעולה הזה עם פֵרַרֶלֵה היה מוצלח במיוחד. הבאנו את הטאץ' האסיאתי למותג האיטלקי".

המפיק המוזיקלי פו סינגהארט במסיבת החוף התאילנדית בקאב קם. צילום: רביד פרי
המפיק המוזיקלי פו סינגהארט במסיבת החוף התאילנדית בקאב קם. צילום: רביד פרי

כל ערב ב-Sparks הביא איתו הפתעה חדשה. בכניסה למסעדות המשתתפות האורחים נכנסו לעולם אחר – החל באולם דיסקו שיצא הישר משנות ה-80, דרך ארוחה קובנית, איטלקית, ים תיכונית, וייטנמית, וכלה בארוחה שכולה בשר והמערב הפרוע. גם אם לא הספקת להזמין כרטיסים לפני שהם אזלו, סדרת אירועי הקונספט הקולינריים של מותג המים היוקרתי פֵרַרֶלֵה פתחה לנו את התאבון, אל תדאגו – יש עוד למה לצפות.

אמן הגרפיטי אלימלך אגדה בארוחת הקונספט בניטן תאי. צילום: אדריאן סבל
אמן הגרפיטי אלימלך אגדה בארוחת הקונספט בניטן תאי. צילום: אדריאן סבל
ארוחת הקונספט בניטן תאי. צילום: אדריאן סבל
ארוחת הקונספט בניטן תאי. צילום: אדריאן סבל
ציירת המנגה שיר בראייר בארוחת ההאראג'וקו במסעדת אמאמה. צילום: רביד פרי
ציירת המנגה שיר בראייר בארוחת ההאראג'וקו במסעדת אמאמה. צילום: רביד פרי
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!