טיים אאוט timeout

ניצוץ קולינרי: סדרת אירועי הקונספט הראשונה מסוגה בישראל יוצאת לדרך

| מאת: Time Out Boutique

אתם מוכנים לזה? סדרת אירועי הקונספט הקולינריים הראשונה מסוגה בישראל כבר כמעט כאן. מצרפת והודו, דרך מקסיקו ויפן, בסדרת האירועים הזו החוק היחיד הוא אוכל משובח. מכירת הכרטיסים המוקדמת מתחילה, מהרו להירשם!

  • https://static2.timeout.co.il/media/2018/03/sizes/IMG_7905-929_H_wo_680_382.jpg
אתם מוכנים לאירוע הקולינריה הגדול בישראל? צילום: חיים יוסף

הרעיון שלפיו שף וצוות טבחים יוצרים מנות המשונעות בידי מלצרים מן המטבח החוצה אל סועדים ישובים לשולחנות, הוא עתיק כמו הקולינריה עצמה. לאכול במסעדה הפך להיות קונספט שגור בתרבות שלנו, אבל אנחנו, מה לעשות, רוצים יותר. אנחנו כבר לא רוצים לאכול כדי לאכול, אנחנו רוצים לאכול כדי לבלות, לאכול כדי לחוות, לאכול כדי לצאת מהשגרה. אין פלא אם כך שהטרנד ההולך וגדל של מסעדות קונספט ואירועים קולינריים שונים הוא לא רק הדבר החם כרגע, אלא נראה שהוא גם לא הולך לשום מקום בזמן הקרוב.

להזמנת כרטיסים לחצו

ארוחות שכדאי לכם לתעד - SPARKS. צילום: יח"צ

ארוחות שכדאי לכם לתעד – SPARKS. צילום: יח"צ

מסעדות פופ אפ, מסעדות ללא תפריט קבוע, שוקי אוכל ואירועים קולינריים הם רק חלק מהדרכים של הקולינריה העכשווית להמציא את עצמה מחדש, ולהוכיח שהמודל המסורתי שף־מלצר־שולחן עשוי להשתנות ולשנות כל מה שידענו על אוכל כחוויית בילוי. עולם הקולינריה מתרחב ומסתעף, הופך טרנס אטלנטי ומקומי בעת ובעונה אחת, החל בפרויקטים בינלאומיים המפגישים שפים וקהלים מהעולם, דרך ארוחות שמיקומן נחשף ביום שבו הן מתרחשות עד הפיכתה של הארוחה לפרפורמינג ארט לכל דבר ומטבחים הפתוחים לעיני הסועדים.

אם גם אתם רואים בארוחות שלכם הזדמנות למאורע תרבותי של ממש, אנחנו שמחים לבשר לכם על פרויקט Sparks של מותג המים היוקרתי פררלה ומגזין Time Out, שעתיד להתרחש ב־6־17 במאי. סדרת האירועים הקולינריים הייחודית הזאת לוקחת את טרנד ארוחות הקונספט לשלב הבא עם מגוון אירועים במסעדות מובילות ברחבי הארץ. כל מסעדה וכל שף המשתתפים בפרויקט עמלו על תפריט קונספטואלי לצד תוכן אמנותי, תפאורה ורעיון ייחודיים להם.

Sparks -הניצוץ הקולינרי מגיע. צילום: יח"צ

Sparks -הניצוץ הקולינרי מגיע. צילום: יח"צ

החוק היחיד הוא אוכל משובח. צילום: חיים יוסף

החוק היחיד הוא אוכל משובח. צילום: חיים יוסף

מארוחת דיסקו בסגנון שנות ה-80 ועד ארוחה פופית בסגנון ההאראג'וקו היפני, גבולות המוכר בעולם הקולינריה ימתחו לקצה ויהפכו את הארוחות הללו למשהו שכדאי לכם לתעד. אין עולם תרבותי מחוץ לתחום, אין קונספט שלא ייחקר – ואתם רוצים להיות חלק מזה. מספר המקומות מוגבל. מחירי ארוחות הקונספט נעים בין 250 ל-300 ש"ח. כל הארוחות יוגשו לצד מותג המים פררלה, המלווה המושלם. כל הארוחות כוללות משקה ראשון ו/או יין מבית יקב תבור. מהרו להזמין מקום! 

רשימת המסעדות המשתתפות:

קוואטרו – טעימות ממולאן רוז' – 6.5.18 – לפרטים והזמנה
ששון בר – השוק של מרקש – 7.5.18 – לפרטים והזמנה 
אמאמה – האראג'וקו סטייל – 7.5.18 – להפרטים והזמנה
וויסקי בר – סעודת דבלין – 8.5.18 – לפרטים והזמנה
אלמרסא – חלון לים התיכון – 8.5.18 – לפרטים והזמנה 
קאב קם – מסיבת חוף תאילנדית – 8.5.18 – לפרטים והזמנה 
איטליאנו – סעודת אלף לילה ולילה – 9.5.18 – לפרטים והזמנה 
מסה – שוב הדיסקו כאן – 9.5.18 – לפרטים והזמנה
ניטן תאי – אמנות בהפתעה – 13.5.18 – לפרטים והזמנה 
יא פאן – על האש קוריאני – 14.5.18 – לפרטים והזמנה
הנמל 24 – הוליווד בצלחת – 15.5.18 – לפרטים והזמנה 
לימוזין – Wild Wild West – 16.5.18 – לפרטים והזמנה
סינטה בר – מהחווה לשולחן – 16.5.18 – לפרטים והזמנה 

להזמנת כרטיסים לחצו

Sparks -הניצוץ הקולינרי מגיע. צילום: יח"צ

Sparks -הניצוץ הקולינרי מגיע. צילום: יח"צ

 

בואו לעקוב ולדבר איתנו גם בפייסבוק, בטוויטר ובאינסטגרם. עדכונים יומיים על הכתבות הנבחרות בטיים אאוט ניתן לקבל בניוזלטר היומי שלנו

תגובות

now Silence is Golden SRV:SRV1 on: c422d06bb