Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

כך תכינו את הרוסטביף של הדליקטסן

המתכון המושלם לסינטה צלויה שיעשה לכם את שולחן החג וגם את הסנדוויצ'ים של למחרת

דליקטסן. צילום: עידית בן עוליאל
דליקטסן. צילום: עידית בן עוליאל

רוסטביף עשוי כהלכה הוא פתרון מושלם לשולחן החג ולימות חול. קל להכין אותו לארוחות מרובות משתתפים, ואת הבשר שנותר תוכלו לפרוס ולהכין ממנו כריכים משגעים למחרת.

רוסטביף סינטה של הדליקטסן

החומרים: (לכ-8 מנות)

2 ק"ג נתח סינטה ממולח ומפולפל קלות

למרינדה:

8 ענפים קצוצים של רוזמרין

40 גרם שיני שום כתושות

140 גרם חרדל גרגרים

100 גרם דבש

200 מ"ל שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

מערבבים את כל חומרי המרינדה ומעסים איתה את נתח הסינטה.

מניחים את הנתח במרינדה במקרר למשך הלילה.

במחבת לוהטת, צורבים את הנתח משני צדדיו במשך כמה דקות.

מחממים תנור לחום 220 מעלות וצולים את הנתח 15-10 דקות מכל צד, על גבי רשת. (כדאי להניח מתחת לרשת תבנית עם תפוחי אדמה מבושלים שיספגו את הטפטופים הטעימים מן הרוטסביף)

מוציאים מהתנור ומניחים את הנתח "לנוח" למשך רבע שעה לפני שפורסים אותו.

רוטסביף דליקטסן. צילום: עידית בן עוליאל
רוטסביף דליקטסן. צילום: עידית בן עוליאל
רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!