Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

שווה להתארח: קוואטרו

ארוחה טובה במסעדה היא אחת מהנאות החיים שלנו. האוכל האווירה והאנשים מתאחדים לחוויית אירוח איכותית. איפה הכי שווה להתארח? יצאנו לבדוק ולא רק בתל אביב

הבר של קוואטרו. צילום: עמית זאנטקרן
הבר של קוואטרו. צילום: עמית זאנטקרן

עם מנות נדיבות, חומרי גלם איכותיים ואלמנטים עיצוביים שלא תפסיקו להסתכל עליהם – כדאי לכם לעצור בקוואטרו של השף אביב משה. האחות הקטנה של מסעדת מסה היוקרתית לא נשארת מאחור וצובעת את המטבח האיטלקי המסורתי בצבעים מרתקים. הכל שם מלא באהבה, כדאי לכם לנסות.

איפה עוד שווה להתארח? לחצו כאן

שף אביב משה, שף ובעלים במסה, קוואטרו ויאסו

אביב משה. צילום: אנטולי מיכאלו
אביב משה. צילום: אנטולי מיכאלו

סגנון מטבח:שף איטלקי

מה מייחד את חוויית האירוח בקוואטרו?

״קוואטרו נולדה מהאהבה והמשיכה שלי למטבח האיטלקי שלא היה לו יותר מדי מקום במסה. כאן האווירה שונה לגמרי לעומת מסה האלגנטית: המנות, הטקסטורות, הצבעים, העיצוב – הכל יותר צבעוני ושמח. גם במטבח הלכתי על הלא מובן מאליו באוכל איטלקי והחלטתי לתת לו פרשנות חדשה והפוכה – מנת רביולי תורכב ממילוי עגבניות ורוטב גבינה למשל. המטבח פה מאוד אישי ומלא במחלקות, עם חומרי הגלם הטובים ביותר – מדובר בחוויה שהופכת את המטבח האיטלקי למשהו חדש ומעניין״.

מנה שאסור לפספס:מוסר ים וטורטליני כמהין

מוסר ים וטורטליני כמהין. צילום: אנטולי מיכאלו
מוסר ים וטורטליני כמהין. צילום: אנטולי מיכאלו

הארבעה 21 תל אביב | 03-9191555 | ראשון־חמישי, שבת 12:00־16:00, 19:00־23:30, שישי 12:00-16:00, 18:30-23:30

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!