Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

שפים מתארחים במסעדות לספיישל אוכל רחוב

ספיישלים מהרחוב במסגרת פסטיבל פפסי מקס Street Food

Blue Bus
Blue Bus

לילך רווה, שעבדה בין השאר בכתית של מאיר אדוני והתמחתה במטבחים בדרום מזרח אסיה, תבשל בקפה קאימק. היא תכין סלט בורמזי, כיסני בצק באן גואי ממולאים טופו, וקרם אורז וחלב קוקוס עם קולי פירות עונתיים ואגוזים בקרמל מלוח.

23.6־24.6, החל מ־17:00

לקאימק

מק'צמחוני. קאימק
מק'צמחוני. קאימק

השף כאמל השלמון יתארח בחאן מנולי ביפו ויכין מנות רחוב בהשראת ילדותו עם השף המארח פליקס רוזנטל – פיתה עראיס ממולאת תערובת קבב דגים או בקר וצלויה על גחלים, ומנת חומוס פאטה הכוללת קרעי פיתה, יוגורט וסמנה.

24.6, החל מ־18:00

לחאן מנולי

חומוס חאן מנולי
חומוס חאן מנולי

השף יונתן בורוביץ' הזכור בערגה מקפה 48 (עכשיו הוא ב־M25 החדשה) יתארח בפרנק ויכין כריך שפונדרה של קפה 48, לחמנייה עם נקניקייה, תבשיל צ'ילי קון קרנה, בצל וגבינת צ'דר, ואת הקראק פאי שהמכורים בעיר אורבים לו.

24.6־25.6, החל מ־12:00

לפרנק

פרנק. צילום: יח"צ
פרנק. צילום: יח"צ

צ'ארלי רואן, השף הראשי של גילז פיש אנד צ'יפס בלונדון, יתארח בסניף קינג ג'ורג' של המזנון. עדיין לא ידוע מה יכין שם, אנחנו יכולים לנחש שכרוכים בזה דגים מטוגנים.

22.6־23.6 החל מ־12:00

למזנון

המזנון
המזנון

[tobutton text="%22%u05E4%u05E8%u05D8%u05D9%u05DD%20%u05E0%u05D5%u05E1%u05E4%u05D9%u05DD%20%u05D1%u05D0%u05EA%u05E8%20%u05E4%u05E4%u05E1%u05D9%20%u05DE%u05E7%u05E1%22" link="%22http%3A//pepsimax.co.il/%22" theme="red1" target="blank" ]

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!