מאיר אדוני פותח בראסרי במגרשי הגולף ועושה בר מצווה לכתית

קבוצת כתית תקים בראסרי עדכני בהשראת המזללה התל אביבית בתוך מגרשי הגולף של קיסריה. בנוסף - מסעדת כתית חוגגת בר מצווה עם תפריט טעימות מיוחד

מאיר אדוני. צילום: טל גבעוני
מאיר אדוני. צילום: טל גבעוני
23 ביולי 2015

מאיר אדוני יעשה את קיסריה. זה יקרה בעוד כמה חודשים, כשהקבוצה העסקית שמאחורי כתית תקים בראסרי עדכני בהשראת המזללה התל אביבית של אדוני בתוך מגרשי הגולף של קיסריה. הבראסרי יהיה בית האוכל החמישי של הקבוצה, הכוללת את כתית, המזללה, בלו סקיי ולומינה. מאז הקמת כתית בכפר רות ב־2002 הספיק אדוני לעבור עם המסעדה שלוש כתובות: למבנה היסטורי בנצר סירני, ובתל אביב לרחוב היכל התלמוד ומשם לכתובת הנוכחית – נחלת בנימין, צמוד לביסטרו המזללה.

אדמה של כתית. צילום: דן פרץ
אדמה של כתית. צילום: דן פרץ

בימים אלה חוגג המקום 13 שנה של וירטואוזיות קולינרית עם תפריט טעימות חגיגי הכולל 7 מהמנות שהוגשו במסעדה מאז היווסדה ועד היום (437 ש"ח). גם המבלים במזללה יוכלו להשתתף בחגיגה, כשמדי ערב יציעו להם מנה משתנה מתוך תפריט יום ההולדת. בין המנות שיוגשו בו: המנה הראשונה שנקראה על שם סבתו של אדוני, מסעודה (בכל תפריט מאז הקמתה, יש בכתית מנה על שמה), והקינוח המיתולוגי "אדמה"

החל מ־22.7. למסעדת כתית