מתכון לסלט קיסר

מתכון פשוט ומהיר לסלט קיסר קלאסי עם חזה עוף ורוטב על בסיס אנשובי

המצרכים (לשתי מנות):

לסלט:

  • 180 גרם לבבות חסה ערבית (פרוסות ברוחב של 4-5 ס"מ)
  • 50 גרם בצל סגול פרוס דק
  • 20 גרם קרוטונים
  • 80 גרם רוטב קיסר
  • 180 גרם חזה עוף נקי מעצמות וגידים

 

לרוטב קיסר:

  • 50 גרם מיונז
  • 150 גרם חרדל דיז'ון גרגרים
  • 50 גרם אנשובי
  • 50 גרם חומץ
  • 10 גרם שום טרי
  • 5 גרם מלח
  • 5 גרם סוכר
  • 100 סמ"ק שמן זית

אופן ההכנה:

לסלט: מניחים בקערה את כל המרכיבים יחד ומערבבים היטב. מעבירים לצלחת. צולים את חזה העוף, לאחר הצלייה חותכים לקוביות של 3 ס"מ או לרצועות דקות ומניחים על הסלט.

לרוטב קיסר: מכניסים למעבד מזון מחצית מכמות המיונז ואת כל שאר המרכיבים למעט שמן הזית. מערבלים משך דקה. מוסיפים את יתר המיונז ואת שמן הזית. מערבבים מעט ושופכים מעל הסלט.

למסעדת BBB