הוא מומחה לבשר והוא יודע איפה לאכול אותו. העיר של יניב בר נור

יניב בר נור (צילום stg)
יניב בר נור (צילום stg)

"העיר שלי", מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: ביום הוא עורך דין, יזם ואיש עסקים. בלילה הוא מומחה לבשר שהקים את המיטמרקט ו-M25 יחד עם ירון קסטנבוים ויהונתן בורוביץ. את ההמלצות של על קבב, שווארמה ומרק רגל כדאי לקחת מאוד ברצינות

1. שילה

שרון וירון קוסמים וכבר 16 שנים מגישים אוכל מעולה. אני אוהב כמובן את הטרטר דג עטוף באבוקדו המיתולוגי ואת הדגים ופירות הים שהם תמיד טריים וטובים. בן יהודה 182

טרטר דג ים עטוף באבוקדו. שילה (צילום: איליה מלניקוב)
טרטר דג ים עטוף באבוקדו. שילה (צילום: איליה מלניקוב)

2. מסעדת ניסים

כאיש של בשר אני יכול להעיד שבמסעדה בשוק התקווה הסחורה תמיד איכותית. בילדותי הייתי הולך עם אבא לקניות בשוק וניסים היה מכין לי לאפה וגם כיום קבב מעולה, ביז וליה תמיד באים לי טוב. המבשר 3

3. ברבוניה

מוסד תל אביבי, מקום של בריחה קטנה לחו"ל עם דגים מעולים ואווירה מטורפת. בכל יום שישי אני מגיע לים לגלוש ואחר כך קופץ לברבוניה לשתות בירה ולאכול דגים. אין יותר תל אביב מזה. בן יהודה 192

ברבוניה, טעים ומציף געגועים. צילום: זיו מימון
ברבוניה, טעים ומציף געגועים. צילום: זיו מימון

4. שמעון מלך המרקים

אין על המרק רגל של שמעון במסעדה התימנית בכרם. כיום הבת שלו יונית מנהלת את המקום ומחזיקה אותו כמו אמא במשפחה חמה. אני אוהב להגיע לכאן בשישי בצוהריים ולספוג את האווירה המיוחדת של הכרם. מרק עם חילבה וסלוף הוא בשבילי חגיגה. יחיא קאפח 28

5. וייסברג

השווארמה של ארז קומורובסקי. גם כשרה וגם אחת הטובות. מנחם בגין 121

צהוב עולה. וייסברג (צילום אסף קרלה)
צהוב עולה. וייסברג (צילום אסף קרלה)