Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

איפה השף נמרוד הדס אוכל את חומרי הגלם הכי טובים בתל אביב?

שף נמרוד הדס (צילום אסף קרלה)
שף נמרוד הדס (צילום אסף קרלה)

"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: נמרוד הדס, השף של מסעדת מנרה במלון שרתון מאוהב במנה מפתיעה עם כבד אווז, באותנטיות של בית תאילנדי ובכל התפריט של מגזינו

19 בספטמבר 2022

1. מגזינו

אני אוהב לשבת עם עידו השף, שהוא חבר שלי ומכין אוכל מדהים, פשוט ומדויק. אני מזמין כמה דברים ונהנה מהכל יחד.
מנחם בגין 21

2. פרונטו

מקום מושלם. דיוויד הוא מבחינתי בין שלושת השפים המוכשרים ביותר בישראל, והאוכל שלו נהדר.
הרצל 4

3. TYO

מסעדה עם סושי פצצה, מנה מעולה של טונה וכבד אווז ואווירה טובה.
שבזי 58

4. בית תאילנדי

האוכל בבית תאילנדי תמיד מדויק והכי אותנטי שיש. אני אוהב להזמין פילה לברק מאודה עם שעועית שחורה, מנה טעימה ומדהימה.
בוגרשוב 8

5. בסטה

בבסטה יש אוכל פשוט והבנה בחומרי גלם שהיא מהממת בעיני. חומרי הגלם שמגיעים לבסטה הם הכי טובים שיש.
השומר 4

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!