הם הבעלים של מסעדת הבשר הכי מדוברת בעיר. לחם סקסי מרגש אותם
"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: שגיא טריגר ואיתי ביטון, הבעלים של הסטייק האוס המדובר "טריגר בשר ויין", מפרגנים עד הסוף לארבע מהמסעדות הטובות בעיר ומאפיה מדהימה אחת
1. פופינה
אוראל קמחי, צחי וכל הצוות תמיד שומרים על רמה גבוהה בקולינריה. פופינה תמיד תוססת, כיפית ומגניבה, הצוות נותן תחושה טובה והאוכל נכון ומדויק. כיף לחזור אליה בכל פעם מחדש. אחד העם 3
https://www.instagram.com/p/CeohsnAICmg/
2. תמנע
כשניר מסיקה הגיע לארץ מניו יורק שמענו שמועות על תמנע והחלטנו ללכת. מעבר להיותו אדם מדהים ושף עם רגליים על הקרקע וללא מניירות – כיף לשבת בתמנע על ארוחת טעימות בקצב האישי. הצוות מדריך מתי המנה מגיעה לשולחן ומתי הצלחת נאספת, ואפשר לשבת ולחוות את ארוחת הטעימות לאט לאט, לצאת לסיגריה או לכוס יין ולהמשיך. פרט לכך שמאפשרים לאורח לחוות את החוויה בקצב שלו, האוכל מדהים. התפריט משתנה וכל הזמן יש הפתעות חדשות. לילינבלום 24
3. וויילד ברד בייקרי
המקום שבו מייצרים את הלחם הטוב ביותר שטעמנו, ובפער ניכר. בכל ביס מרגישים את הנשמה של האנשים שפועלים מאחורי הקלעים. מקום קטן, סקסי, נדיר ומדהים שאינו מתרחב ורק רוצה לשמור על איכות. מרגש לראות מקומות כאלה. יד חרוצים 14
4. סושיאל קלאב
בסושיאל קלאב יש מעטפת שעוטפת אותך באזורים שונים – בחוץ, ליד שולחן או על הבר. מקום פיין עם אוכל שאפשר לזרום איתו בכיוונים שונים ודרינקים שמוש מכין, שילוב שהופך את הארוחה לחוויה שלמה ומאוזנת יותר. שדרות רוטשילד 45
5. בית תאילנדי
מקום שלוקח אותנו תמיד לחו"ל. האוכל, העיצוב, האווירה והאנשים מייצרים אווירת מקום אותנטי ונכון שיודע לדייק את עצמו, ואחרי כל כך הרבה שנים להישאר תמיד אותו הדבר. אנחנו מעריכים מאוד עקביות, תכונה שאינה מובנת מאליה שמצביעה על אישיות, קפדנות ועשייה יומיומית בלתי מתפשרת של יריב מלילי. בוגרשוב 8
>> העיר של אופיר גוטמן הנהדרת מ"סון רון": כיפית, צבעונית, קסומה
>> העיר של מושיקו אברהם מ"אריא": בר סודי ומעסדה שלא מתאכזבים בה