Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

זרע הבורגנות: מתחם "שוק בשבט" בנמל ישדרג לכם את האדנית במרפסת

רוצים לנטוע בלי לצאת מהפיג'מה? עגבניות באדנית זה החלום הרטוב שלכם? כדאי שתקפצו לשוק הנמל בסוף השבוע

חקלאות עירונית. שוק בשבט בנמל תל אביב (צילום: שרית גופן)
חקלאות עירונית. שוק בשבט בנמל תל אביב (צילום: שרית גופן)

את ט"ו בשבט, חג כמעט לגיטימי, תוכלו לחגוג השנה בגרסה ביתית במיוחד. היום ומחר יופעלבשוק הנמלמתחם שוק בשבט, המציע דוכני שתילים וזרעים של מגוון ירקות, פירות ופרחים ממיטב התוצרת של החקלאים השונים בשוק, מוכנים לשתילה בבית.

מדובר ביוזמה משותפת של הראל וייס, מומחה לזרעי מורשת, כמה מחקלאי השוק ושיר הלפרן, מבעלי השוק. המטרה לדברי היזמים היא עידוד חקלאות עירונית, קולינריה מקומית והעלאת מודעות למגוון הטבעי של ירקות ופירות (Biodiversity).

"בעולם ובארץ יש הרבה חברות שפיתחו זרעים גנריים בעלי עמידות", אומרת הלפרן. "במקביל, הזנים המקומיים המיוחדים מתחילים להיעלם. אנחנו מקבלים בסופרים את אותן עגבניות, והטעם שלהן לרוב פחות חשוב מהאסתטיקה. מאבדים זנים עם טעם מיוחד, שעדינים מדי לשרשרת השינוע. נושא הגיוון כן חשוב". במתחם תוכלו למצוא שתילים וזרעים של ירקות ופירות שונים, אדניות, אדמה, כלים וכל מה שדרוש כדי להפוך לחקלאים ביתיים מוצלחים.

שוק בשבט 21.1־22.1. חמישי-שישי 12:00־18:00, שבת 10:00־16:00

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!