חדשות האוכל: ארוחת טאפאס עם כוכב מישלן בג'ורג' וג'ון

אנחנו שוב חוזרים אליכם עם מהדורת החדשות היחידה ששווה לעקוב אחריה: עומר מילר חוזר אל הפיצות המוגזמות, אביב משה קוריאני, חגיגת שקשוקות בבנדיקט ועוד דברים חדשים שצריך לאכול ולשתות דחוףףףף
אירועים וחידושים
עומר מילר X פיצה פיל
מתגעגעים לעומר מילר? גם אנחנו. כעת הוא מגיע לפיצה פיל ויוצר לרגל חגיגות השנתיים למקום תפריט מוגזם במיוחד, לפיצה שגם ככה מצטיינת בגודל XXL. לדוגמה: פיצה פקין עם עוף סיני פריך ופיקנטי ופלפלים; פיצה המבורגר עם צ׳דר, מוצרלה וצ׳יפס (כן כן, הכל על אותה פיצה); פיצה פולנטה ועוד ועוד (45-79 ש"ח). אם תכננתם להזמין חברים לערב מאנצ'יז הבי דיוטי, הפיצות של מילר סוגרות בכבוד את פינת הכיבוד.
משה סנה 54, תל אביב, 03-653-7414, ראשון-שישי 12:00-23:00, שבת 12:00-00:00

ערב קוריאני X מאקוטו
קוריאה היא חד משמעית האיט גירל כרגע, וכל דבר שמריח קוריאני זוכה להסתערות. במסעדת מאקוטו יארח שף אביב משה את השפית הקוריאנית ילידת אוסטרליה ג׳ין לידור, לשני ערבי אוכל קוריאני כהלכתו: פנקייק קוריאני עם שרימפס, קלמרי ובצל ירוק; ביבימבאפ אורז, בשר מתובל וביצת עין עם רוטב צ׳ילי חריף; ג׳אפצה – איטריות בטטה עם ירקות, ביצה ובשר, בולגוגי – נתחי בקר בתיבול קוריאני קלאסי ועוד, וכמובן קינוח חלת דבש בלתי נמנע.
מאקוטו, שני (14.11) וראשון (28.11)

שקשוקה פסט X בנדיקט
כבר שנה שלישית שבבנדיקט מקדישים פסטיבל לאחת ממנות הבוקר האהובות ביותר, השקשוקה. במשך כל החודש תקבל השקשוקה הקלאסית והאהובה טייק אוף יצירתי בתוספת ירקות, בשר, גבינות ומה לא. לדוגמה: שקשוקה צהובה עם פולנטת תירס וקרם כרובית; שקשוקת סינייה עם בשר קצוץ; שקשוקה איטלקית עם בייקון וגאודה ושקשוקה טבעונית מ"ביצים" טבעונית בתבשיל עגבניות ופלפלים פיקנטי (59-73 ש"ח). כל מנה מלווה במטבלים וחלת בריוש לניגוב.
בנדיקט

סנדוויצ'ים X מרינדו
ביס מסנדוויץ' עסיסי מצדיק עמידה בפקקים. בקצביית הבוטיק מרינדו ברמת השרון משיקים סנדוויץ' בר חדש שבו יכינו לבחירתכם כריכים מנתחי בשר קרים המגיעים כל בוקר מרמת הגולן בתוספת סלטים טריים, למשל כריך רוסטביף קר, כריך סלאמי צ׳דר, כריך קורנביף ועוד. 39 ש"ח/49 ש"ח בתוספת בירה.
אוסישקין 56, רמת השרון, ראשון-חמישי 09:00-19:00, שישי 09:00-14:30

פסטיבל Chef & Show
לאחר שנה וחצי של הדממה ענף המוזיקה חוזר בגדול, גם לאירועים הגרנדיוזיים ביותר. פסטיבל שף אנד שואו במועדוני הזאפה ברחבי הארץ מפגיש מוזיקאים ושפים שיבשלו בהשראתם, למשל טום אביב וכנסיית השכל ואבי ביטון ויהודה פוליקר. עוד במשתתפים: דיוויד פרנקל (פרונטו), אביב משה (מאקוטו לעיל) ושאול בן אדרת (בתרנגול הכחול) מצד השפים, ומצד האמנים מירי מסיקה, ירמי קפלן, דני רובס, בועז שרעבי ותום יער.
משישי (5.11), כרטיסים באתר

גלידה וגרביים X מקדונלד'ס
משהו טוב קורה ברשת מקדונלד'ס. לשם התחלה, סניף ראשון בתל אביב של מק גלידה נפתח בקניון גינדי TLV. גלידת 4 ש"ח זוכה ללבוש חדש בטעמים שפותחו במיוחד כגון בייגלה, קרם ברולה, אוראו ופיסטוק, עם תוספות ורטבים לבחירה וגם דונאטס ומילקשייק. חדשה משמחת נוספת מופנית לנמנעים מגלוטן, שמעתה יכולים להשיג בכל סניפי הרשת ארוחות המוכנות בפס נפרד ללא חשש לזיהום. והחדשה האחרונה והכי חמודה מופנית לאספני גרביים, שיכולים מעתה לצרף לארוחה גרביים תואמות ב-10 ש"ח בלבד (15 ש"ח ללא ארוחה). כשיש סיבות טובות אנחנו שמחות לפרגן.

יין ואלכוהול
פרפורמנס X פיות היין
אמנות, מוזיקה ויין הם הבסיס ל־ReFeelingWine, ערב רב חושי קונספטואלי שמשלב פרפורמנס וטעימות יין. מלצרים ימזגו טעימות בחושך, פיית היין שירה גרנות תנחה וכל הטעימות והחושים יתעוררו לחיים במופע של אמני קרקס עם מוזיקה ווידיאו ארט.
רידינג 3, רביעי (17.11), כרטיסים באתר

ברצלונה X יפו
ועידת פסגה ספרדית ביפו: השף תומר טל מארח במסעדת ג'ורג' וג'ון את השף קים קסליאס ממסעדת Casamar הממושלנת לארוחות בשילוב בירה אסטרייה דאם: בראנץ' ספרדי (שבת 6.11) במחיר 155 ש"ח לאדם, וארוחות טאפאס ראשון-שני, 7-8.11) שתכלול מנות פתיחה, ראשונות, עיקריות וקינוחים וכמובן בירה במחיר 315 ש"ח לאדם. כמעט כמחיר כרטיס טיסה לברצלונה.
כרטיסים באתר

חגיגות X בוז'ולה
שוב הזמן הזה בשנה שצריך לפתוח יומן ולרשום את חגיגות הבוז'ולה. ברשת חינאווי Wine & More מתכננים לחגוג עם טעימת יינות בוז'ולה מובחרים מבציר השנה, קוקטיילים מיוחדים על בסיס קוניאק HINE שירקח מיקסולוג הבית וטעימות בשר משובח מהגריל שבחנות, והכל בחינם. לא תבואו?
קרליבך 25, תל אביב. 03-6240194, חמישי (18.11) מ-18:00
