מאיר אדוני בשרי, דלידה מקסיקנית ופיצה היא פיצה היא פיצה

טאקוס בדלידה (צילום אלעד ברנגה)
טאקוס בדלידה (צילום אלעד ברנגה)

צהריים טובים, והרי החדשות שכיף ללעוס: שף העלית האהוב של מסעדת "כתית" ז"ל חותם על מותג בשר, מסעדת דה טאקו חוזרת לפופ-אפ זריז, לה אוטרה המקסיקנית חוגגת את יום המתים ויש לנו כמה דברים לספר לכם על פיצה. בואו רעבים

30 באוקטובר 2022

קבב להמונים | מאיר אדוני X "חוות הבוקרים"

מאיר אדוני לא נח לרגע: בין פתיחת מסעדה בסינגפור ושת"פ עם חברת אגריטק בגידול זעפרן מוצא השף העסוק זמן להשקת מוצרי בשר – קבב רומני, קבב אסיאתי, קבב חפלה בתיבול בהרט, פטרוזיליה וקינמון והמבורגר מתובל בחרדל דיז'ון, פלפל שחור גרוס ומלח ים . "השתמשתי במתכונים מיתולוגיים מהמסעדות שלי ובתערובות שנוצרו תוך כדי עבודה במהלך השנים. בפיתוח המוצרים החזון שלי היה לאפשר לצרכן לרכוש מוצר לבית תוך תחושה שהוא סועד באחת ממסעדות הגורמה שלי", אומר אדוני, שבאירוע ההשקה החגיגי הגיש את המוצרים החדשים ברטבים ופרזנטציות שמזכירים מדוע הוא מגדולי השפים שהקולינריה הישראלית הצמיחה. הסדרה פותחה בשיתוף פעולה עם "חוות הבוקרים", מותג בשר בקר טרי, איכותי ומקומי. מחיר: 42.90-90 ש"ח. להשיג ברשתות השיווק המובילות ובאטליזים מובחרים ובאתר

https://www.instagram.com/p/Ca7G58mKCj3/

פופ אפ טאקוס | שחר וולמר X דלידה

כשמזללת דה טאקו נסגרה, נסגר יחד איתה חלון הזדמנויות לטעום טאקוס כמו במקסיקו. לכבוד יום המתים המקסיקני, הבחירות ועוד תירוצים שאין באמת צורך בהם, שחר וולמר חוזר ליומיים של פופ אפ בחצר היין של דלידה. בתפריט תמצאו טאקוס מטורטיית תירס טרייה בעבודת יד במילוי פרגית, בקר, מוסר ים ועוד עם רטבים מתוצרת בית, וכן גם נאצ'וס ומרגריטות (26-81 ש"ח).
זבולון 9, תל אביב, רביעי-חמישי (2-3.11) מ-19:00

יום המתים החיים | לה אוטרה

ואנו עדיין ביום המתים המקסיקני, רק שהפעם בלה אוטרה, שחוגג את החג הקדוש במסורת המקסיקנית. מהמטבח ישוגרו אסקטיס (תירס גילי, חלפיניו כבוש וקרם פרש), צילקילס (נתחי פלאנק סטייק, טורטייה צ'יפס, קטשופ צ'יפולטה) ומנות בועטות נוספות שאת שמן אין לנו מושג איך להגות – וגם קוקטיילים ספיישל על בסיס טקילה, המשקה המזוהה ביותר עם חגיגות יום המתים המקסיקני, ועם מקסיקו בכלל. מלצרים באיפור פנים, זרי פרחים שיחולקו לאורחים ודי ג'יי ינסו להשכיח את חרפת תוצאות האמת.
הירקון 66, תל אביב, 073-2649464

https://www.instagram.com/p/CcLFbcRNFBY/

יום השמפניה | KRUG X MASHYA

פספסתם את יום השמפניה הבינלאומי שחל אתמול? לא נורא, אפשר עדיין להספיק את התפריט המיוחד שנוצר לכבוד המאורע במסעדת משייה. שף גיא אריש בחר להרכיב מנות שלכל אחת מהן מותאמת כוס שמפניה "קרוג": שלושה פתיחים אישיים – פאף אורז וקרפצ'יו שרימפס, ניגירי שרימפס קריסטל על אורז קוג'י, טרטר שרימפס, אצות ואורז קלוי; פארידה, צדפות ורוטב חמאה לבנה שמבוסס על לקטו קוג'י; ופרפה אורז (54-136 ש"ח, 92-99 ש"ח לכוס שמפניה). את הסיגרים אפשר להשאיר בינתיים במגירה.
משייה, עד שני (31.10)

שמפניה להמונים (צילום אוראל סברן)
שמפניה להמונים (צילום אוראל סברן)

קשה יש רק בפיצה | פאפא ג'ונס X מובנפיק

רשת הפיצריות פאפא ג'ונס משתפת פעולה עם מותג הממרחים הבינלאומי "מובנפיק" בקולקציית קינוחים מהקשה של הפיצה – כן כן, שמעתם טוב. במהדורה המוגבלת תמצאו למשל מקלות בצק עם ממרח חלב ואגוזי לוז, רולס פיסטוק במילוי מסקרפונה ורולס קרמל מלוח שיימכרו במארז מיוחד (31.90 ש"ח) או בדיל הכולל גם את הפיצה עצמה (79.90 לפיצה אחת, 119 ש"ח לשתי פיצות).

נמצא פיתרון לקשה של הפיצה (צילום שני בריל)
נמצא פיתרון לקשה של הפיצה (צילום שני בריל)

טוסטר משולשים | סופר פיצה

עד לא מזמן נצמדה פיצריית סופר פיצה לסגנון רומאי, כלומר פיצה במידה אישית ובמשקל. מתוך החלטה לעגל את הריבוע תוכלו לזלול מעתה גם סלייסים משולשים במחיר קבוע, מבצק דק יותר (ועדיין פריך) שמצליח להחזיק בכבוד את שלל הטופינגז. 19-22 ש"ח לסלייס.
לבונטין 19, תל אביב, בקרוב גם במשלוחי Wolt