כת הסייטן: מה חשבנו על התפריט הטבעוני של אובן קובן?
הטבעונית רצתה להרגיש חו"ל, אז היא יצאה לדגום את התפריט של אובן קובן וחזרה עם רצון להיות גיישה
זה היה קשה, אך הטבעונית עיכלה בסוף את הבשורה המרה: הקיץ הזה היא כבר לא תאכל אוכל של מטוסים, והיא יכולה רק לפנטז על להתעופף למקום רחוק וקריר יותר. אך במקום לשקוע בזיעה מהולה ברחמים עצמיים היא התחילה בחיפושים אחר תחליף, ומצאה אותו במקום הכי קרוב ליפן שאי פעם הגיעה (או תגיע) אליו – האח הקטן של המסעדה ברחוב הארבעה הבהיר לה שהתשובה למאווייה היא אוכל רחוב יפני במזגן ישראלי. שם, במזרח אסיה שברמת החייל, היא קיבלה תפריט מיוחד שכל כולו טבעוני (כל מי שיבקש יקבל!) והתחילה במסע המרגש עם שלושה סלטים טעימים, צבעוניים ושונים (זה מזה ובכלל): סלט אצות וואקמה שמתאים ליפנים שנמנעים מגלוטן (32 ש"ח); סלט אטריות סובה עם אדממה, צנונית, גזר, בזיליקום ובצל ירוק בוויניגרט סויה (ההוכחה למשפט "השלם עולה על סכום חלקיו", 29 ש"ח); והשוס האמיתי – סלט שורשים עם צנון, גזר, פפאיה ירוקה, נבטים, ג'ינג'ר, בצל ירוק, ווסאבי קראנץ' ושקדים מסוכרים ברוטב ג'ינג'ר (34 ש"ח).
בשלב הזה הפרטנר "אוכל הכל" נהנה מהמנות של הטבעונית והצטער על שהיו לו עיניים גדולות והזמין גם דג. הטבעונית, חברה אמיתית, עזרה לו לאכול את הלב עד אבק. השולחנות האחרים נעצו מבט כשהיא טעמה לראשונה בחייה מרק אודון עם אינארי בטמפורה (שגרם לה להתנהג כמו סאלי שפגשה את הארי), תרד, בצל ירוק וצנון כתוש (38 ש"ח), ואילו האגדאשי טופו (38 ש"ח) גרם לשניים לקבוע דייט מחר בבוקר בחדר כושר. כששמעה הטבעונית שמנות טובות לא פחות מחכות לה גם אצל האח הגדול (לא זה מהטלוויזיה, ההוא ברחוב הארבעה), היא כבר הרגישה VIP ממש, ואז קינוחים של ארטיקים (9 ש"ח לכל אחד מיוחד) גרמו לה לרצות לעשות הסבת מקצוע ולהיות גיישה אמיתית.
מבחן הסויה: פה ביפן אין ביקוש לסויה, שתו סאקה.
חוכמת הטופו: טבעוניות לא מזיעות, הן רק שותות החוצה.
מה עושים הקרניבורים: מסתכלים מכל השולחנות האחרים ואומרים למלצר: "אני רוצה את מה שזאת קיבלה!".