Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מסעדת בר יין תהפוך למסעדת ברוט ואליה יצטרף השף יאיר יוספי

מסעדת בר יין תיסגר ביום ראשון הקרוב ותהפוך בסוף השבוע למסעדת ברוט. אל המסעדה החדשה יצטרף השף יאיר יוספי, מי שהיה השף והבעלים של מסעדת אלבה

יאיר יוספי אוכל ברחוב. צילום: איליה מלניקוב
יאיר יוספי אוכל ברחוב. צילום: איליה מלניקוב
29 בדצמבר 2014

שנה וחצי אחרי שמסעדת בר יין שינתה פנים ובעלות, ייסגר ביום ראשון הקרוב המקום לשיפוצים, וייפתח שוב אחרי כשבוע בגירסה חדשה. המקום, בגירסתו החדשה, ייקרא "ברוט", ואל שורותיו יצטרפו שלושה שותפים חדשים: השף יאיר יוספי (שהיה השף והבעלים של מסעדת אלבה), איש היין אבירם כץ (שהיה סומלייה של מסעדתטוטווכתב האלכוהול והיין של טיים אאוט) והסומלייה בן רון (שהיה סומלייה של מסעדתמסה).

טרטר בקר מהגרסה של מסעדת בר יין. צילום: יח"צ
טרטר בקר מהגרסה של מסעדת בר יין. צילום: יח"צ

"מה שקרה פה זו אבולוציה של מקום", מספרים השותפים, "כשג'מה נווה ועומר בן גל לקחו את המקום הם השאירו אותו בדיוק כמו שהוא, הם לא נגעו לא בשם ולא בעיצוב, רק הביאו את האוכל שלהם. עם הזמן כששאר השותפים נכנסו לתמונה הם התעסקו יותר בתוכן, וניסו להגיע למנות וליינות שהם אוהבים ורוצים. עכשיו הגיע הזמן לתת למקום גם את המעטפת הנכונה".

המקום, כאמור, ייסגר ביום ראשון למקצה שיפוצים, שיכלול בעיקר החלפת רהיטים וחידוש צבע. בימים אלה מיטב המוחות שוקדים על עיצוב לוגו חדש למקום. כולנו ציפייה.

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!