כוננות בשר: מסעדת מיטבול יוצאת בתפריט עסקיות חדש
מסעדת הבשר בראשון לציון יוצאת בתפריט עסקיות חדש המכוון לליבו של כל קרניבור
מקומות שבהם קרניבורים מושבעים יכולים להרגיש לגמרי בנוח הולכים ומתמעטים בזמננו, אך מסעדת מיטבול שבראשון לציון תמיד תהיה מעוז נאמן. לאחרונה החליטו במסעדה, המנוהלת על ידי השף לאוניד גיטלין ונדב ליכטנשטיין, לצאת בתפריט עסקיות חדש ובו ארבעה סוגים של ארוחות הכוללות מנה ראשונה, מנה עיקרית, שתייה קרה ושתייה חמה: עסקית "מיטבול ביס" הכוללת רק מנה עיקרית ושתייה (45 ש"ח), עסקית ובה עיקריות כמו המבורגר 200 גרם או חזה עוף פילדלפיה (58 ש"ח), עסקית הכוללת עיקריות כגון המבורגר 300 גר', מיטבול צ'יפוטלי 250 גר' או שניצל עוף (69 ש"ח) ועסקית הכוללת עיקריות כדוגמת סלופי ג'ו, צ'יקן טבאקה, סטייק פרגית ועוד (75 ש"ח).
אם תרצו לפנק את האורחים שלכם בבשר איכותי, תשמחו לדעת שהמקום מציע גם מכירת בשרים לפי משקל. בקיצור, וואן סטופ שופ לקרניבורים.