Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

מרימים: סטודיו כושר להט"בי נפתח על ידי (ובשביל) חברי.ות הקהילה

יאללה תרימי (משקולות). מדריכי סטודיו הכושר הלהטב"קי. צילום: באדיבות איגי
יאללה תרימי (משקולות). מדריכי סטודיו הכושר הלהטב"קי. צילום: באדיבות איגי

בשורה של ממש לתושבי העיר הלהט"בים - Raven הוא סטודיו כושר חדש שהוקם ביוזמת ארגון הנוער הגאה איגי ויספק שירות נדרש לחברי הקהילה שרוצים ורוצות להתאמן באקסטרה נוחות. "הקמנו את הסטודיו כדי שלהט"בים ולהט"ביות יוכלו להתאמן בסביבה נעימה, בטוחה ומקבלת"

25 ביוני 2024

ביום חמישי הקרוב יושק במרכז העיר מקום יוצא דופן בשם Raven, שיהיה סטודיו הכושר החברתי-להט"בי הראשון בעיר. כן, אנחנו יודעים שקאנטרי העלייה הוא סוג של מוסד להט"בי לא רשמי, אבל הפעם זה בהגדרה – מקום שמוקדש כמרחב בטוח לחברי הקהילה, לרבות ואפילו במיוחד לחברי קהילה טרנסג'נדרים, שמתקשים יותר מהרוב למצוא סביבה בטוחה להתאמן בה.

>>פסטיבל בלוז כנעני: כשאהוד בנאי אומר בואו – אנחנו באים https://timeout.co.il/%d7%91%d7%9c%d7%95%d7%96-%d7%9b%d7%a0%d7%a2%d7%a0%d7%99-2024/

הסטודיו החדש הוא יוזמה של ארגון הנוער הגאה איגי, שרצו להקים מקום שכזה עבור להט"בים ככלל, וטרנסג'נדרים בפרט, החווים חוסר שוויון, חוסר נגישות וגילויי טרנספוביה בתחומי הכושר – כך שמרחב בטוח שכזה מספק משמח מענה לבעיה לא פשוטה. בתמיכת חברת ההייטק PAPAYA עבדו בארגון על הקמתו, וביום חמישי הקרוב (27.6) הוא יושק בלוקיישן שבאלנבי 43, בו פועלת גם מכללת מרשה – המכללה הלהט"בית הראשונה בעולם, שהוקמה לפני 3 שנים במטרה להציע הכשרה תעסוקתית לחברי הקהילה כדרך להילחם בחוסר שוויון תעסוקתי שחווים.

אימון בסביבה בטוחה. Raven. צילום: ראם אדם אזולאי
אימון בסביבה בטוחה. Raven. צילום: ראם אדם אזולאי

חוץ מציוד מתבקש, הסטודיו מורכב מצוות מאמנים ומאמנות להט"בים ולה"טביות מכל הקשת הגאה, אשר סיימו מסלול הכשרת מאמני חדר כושר במכללת מרשה, בהובלת הג'ימנסיה, בית הספר למאמנים מבית הולמס פלייס. "הקמנו את הסטודיו כדי שלהט"בים ולהט"ביות יוכלו להתאמן בסביבה נעימה, בטוחה ומקבלת", הסבירו באיגי את הסיבה והצורך בחלל בטוח שכזה. "כל אחד ואחת יכולים להגיע ולגלות אצלנו את עולם הכושר דרך אימונים אישיים ושיעורי סטודיו קבוצתיים למתחילים ומתקדמים בליווי צוות המאמנים והמאמנות שלנו". והאמת? סוף סוף חדשות משמחות. רק עשו טובה, אין צורך להיראות כמו חלה, בואו בשביל הבריאות, לא בשביל ניפוח.
Raven, אלנבי 43, פרטים נוספיםבאתר מכללת מרשה https://www.marshacollege.org.il/
לפרטים עלארגון איגי https://igy.org.il/

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה! https://shop.timeout.co.il/timeout_special/?utm_source=website&utm_medium=popup