Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

פלמינגו בר: הבר שיחזיר אתכם לשנות ה-50 הצבעוניות

קבוצת ה־TYO משיקה במלון בראון ביץ' האוס את פלמינגו: בר עם טאפאסים ומסעדה ים תיכונית עם נגיעות אסייתיות. יהיה לח

פלמינגו בר. צילום: אסף פינצוק
פלמינגו בר. צילום: אסף פינצוק
16 באוגוסט 2015

מבעד לערפילי החום אפשר לבשר שצפוי השנה קיץ ורוד. מעט אחרי שרפא נאמן, איש הסקס בוטיק, פתח את הפלמינגו קפה בדיזנגוף, מגיעה חבורת ה־TYO למלון בראון ביץ' האוס החדש ומקימה בו את הפלמינגו בר (אין קשר ולו מקרי בהחלט בין המקומות). אנשי הלילה והמסעדנים חיים לוזון, יקי כביר, שי דווידוף ועדי וכלר לקחו על עצמם את כל מערך ההסעדה של המלון. בשלב הראשון מבליח הפלמינגו בר כשהוא פתוח לדרינקים בלבד בקומה הראשונה של המלון. מרגע שלקחתם את המעלית לקומה הראשונה תוכלו להתלבט בין יציאה למרפסת הנהנית מבריזה מהים, מאחוזי לחות גבוהים, ומנוף אל קו החוף (עד שיבנו את מלון קמפינסקי), לבין ישיבה בתוך המבנה הקריר המדמה ישיבה בחוץ. גובה התקרה בבר הפנימי 15 מטרים, ובשילוב עציצי דקלים, כורסאות גינה וגלי בריזה המנשבים ממאווררי ענק – נוצרת אשליה של חופשה קריבית.

הישיבה על המרפסת בחוץ יכולה להתנהל כארוחה מול שולחן, או בישיבה על מדרגות עץ גדולות שעליהן הונחו כריות של קש קלוע עם הפנים לים, כשאתם אוחזים קוקטייל ביד ומכרסמים לכל היותר פינגר פוד. גרין קראש של ג'ין ומלפפונים עם לואיזה וג'ינג'ר אייל, מרגריטה מנגו, וודקה עם מי ורדים, אבטיח וליים (48 ש"ח לקוקטייל) הם רק חלק מהאפשרויות האלכוהוליות, אבל הם בהחלט מייצגים את רוח המקום. פלמינגו ורוד זרחני על קיר המרפסת מפנה את סגנון הבילוי למיאמי ביץ', וכך גם הכרזה העצומה בבר הפנימי שנראית כאיור של "פלייבוי" משנות ה־50 ומשדרת אמריקנה.

פלמינגו בר. צילום: אסף פינצוק
פלמינגו בר. צילום: אסף פינצוק

כרגע הבר אמנם פתוח, אבל רק ללגימה. מהשבוע הבא יוגשו בו גם מנות פשוטות של טאפאס בסגנון גבינת בוראטה, טרטר טונה אדומה בדף אורז ועוד. בקומת הכניסה של הבראון ביץ', בפינת הירקון־טרומפלדור, תיפתח בעוד כשבוע מסעדה שתגיש אוכל ים תיכוני עם נגיעות אסייתיות. רצפת השיש שכוסתה בלוחות שחורים־לבנים מכוונת לאיטליה, והמנות ינועו בין איטליה (פסטות, פיצות, ורביולי) להפתעות מאסיה (79־129 ש"ח למנה עיקרית). כשמעבר לכבישון פועל האימפריאל בר, ובימים אלה נפתחת צמוד אליו המסעדה הלטינית שלו ל'אוטרה – ברור שמתעורר כאן מתחם בילוי באוריינטציה קוסמופוליטית.

לפלמינגו בר

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!