פרסי האוכל 2019: שף/שפית השנה
אלו השפים שהתבלטו השנה בעיר ובתקשורת, עשו מהלכים משמעותיים ומועמדים לפרס השף/שפית הטובים בתל אביב

בואו לבחור את שף/שפית השנה
אבי ביטון
אבי ביטון חיזק השנה את מעמדו כאחד השפים הכי אהובים ומוכרים בארץ. עם סניף שני למעדניית סוליקה שלו והפופולאריות הגוברת שלקפה פופולר(ראיתם מה עשינו כאן?), ביטון הוא שף שכולם אוהבים לאהוב.

איל שני
השף הפיוטי שכולם אוהבים לנסות לפענח המשיך להרחיב השנה את אימפריית המסעדות העולמית שלו עם הסניף הניו יורקי של מסעדתהסלון, שעורר הדים רבים, מחלוקות לגבי מנת עגבניה ב-24 דולר וכהרגלו של שני, הצלחה גדולה.

האנשים המתוקים שאחראים על סוף הארוחה: בואו לבחור את השף קונדיטור/ית של השנה
בחרנו את 101 המסעדות הטובות בארץ: בואו לבחור מהי המסעדה האהובה עליכם
אסף דוקטור
חצי מצמד האחים דוקטור, אסף דוקטור ייצב השנה את מעמדו כשף שמוביל את הבישול הישראלי המקומי החדש.דוקהקטנה שלו ממשיכה להיות המייצגת הטובה ביותר של המטבח המקומי בעיר ואייבי, שנפתחה בסוף השנה שעברה, מהר מאוד תפסה מקום בתור אחת המסעדות הטובות והיציבות בעיר.

חיים כהן
כבר שנים שחיים כהן הוא השף שכולם אוהבים, וגם השנה הוא המשיך להיות אהוב השפים הטלוויזיונים, כשהמסעדות שלו,דיקסיויפו תל אביב, ממשיכות לשמור על פופולאריות ויציבות מרשימה.

יובל בן נריה
אחרי שהתארח השנה בפרק של מאסטר שף ונחשף לקהל הרחב, בן נריה הוא אחד השפים המוערכים ביותר בתעשייה, וזה ששמו עולה באופן קבוע כשמדברים על אוכל אסייתי עילי.טאיזוויא פאןממשיכות לעמוד בחוד החנית של המסעדות בעיר, כשהשנה שתיהן גם החלו להגיש בראנצ'ים ייחודים ושווים במיוחד.

מוטי טיטמן
גם השנה העדיף טיטמן, אחד השפים המוכשרים בעיר, להישאר מאחורי הקלעים במטבח ולא לככב בטלוויזיה או בעיתונים.מלגו ומלברשכל כך מזוהה איתו החלה השנה במסורת של ערבי יין ותפריטים מיוחדים, ונראה שטיטמן נמצא בשיא היצירתיות והכשרון שלו.

מושיקו גמליאלי
מי שנחשב במשך שנים לאחד מטובי השפים הירושלמים הפך השנה לשף תל אביבי מן המניין עם פתיחתו שלבר 51, שהפך בן לילה לאחד המקומות האהובים והמוערכים בעיר, כאילו הוא וגמליאלי היו פה מאז ומתמיד.

עינב אזגורי
אחרי ששנה שעברה כולם דיברו על קפה נורדוי שלו, הפכה השנה נורדיניו, האחות הקטנה, לשיחת העיר. אזגורי הצליח שוב להפוך מסעדה שלו למקום הכי מצולם באינסטגרם, בו בזמן שקפה נורדויהפכה לאחד המקומות הכי טעימים ונעימים בעיר.

שיראל ברגר
ברגר המוכשרת פתחה בשנה שעברה את OPA הטבעונית שנחשבה לעוף מוזר שמשלב מסעדה טבעונית עם מטבח עילי. השנה כבר נחשבתOPAלאחת המסעדות הטובות והמעניינות בעיר, גם ברשימת המסעדות הלא טבעוניות, ולא מדובר בעניין של מה בכך.

תומר אגאי
הזוכה בתואר שף השנה בשנה שעברה ממשיך לעבוד במרץ על המסעדה החדשה באמסטרדם, תוך כדי שמירה על מיקומה שלסנטה קתרינהבצמרת המסעדות בעיר והמסעדה שכולם רוצים להראות בה.
