איך להרגיש אמאלפי בבית: 3 מתכוני קוקטיילים פשוטים מאיטליה

ג'ין הסופר-פרימיום האיטלקי MALFY מגיע לעיר בחגיגה קולינרית שתתפרש על פני שמונה מסעדות מובילות, ולא פחות חשוב, תפגין את כוחו של הג'ין האלגנטי בקוקטיילים יצירתיים שמפגישים את חופי אמאלפי שבאיטליה עם חופי תל אביב. ויש לנו בשבילכם שלושה מתכונים שאפשר לחגוג איתם בבית מהקל אל הכבד
אם תשאלו את תושבי אזור חבל החוף של אמאלפי מהו המשקה האלכוהולי שמאפיין את האזור שלהם, סביר שרובם יענו לימונצ'לו, הליקר הלימוני הלאומי של איטליה שמיוצר מהלימונים המופלאים הגדלים במחוז. אבל בשנים האחרונות התשובה יכולה להיות גם ג'ין, מאז הוקמה שם לפני כתשע שנים מזקקת הבוטיק MALFY, שמייצרת ג'ין סופר-פרימיום בשלל מהדורות המיוצר ממיטב התוצרת החקלאית של אמאלפי, קמפניה וסיציליה.
>> סיפור אהבה עם טוויסט של ג'ין: המסע אל חופי אמאלפי התכולים שבאיטליה
>> חגיגות MALFY TLV במסעדות ברחבי העיר, 5.4-27.3, פרטים והזמנת מקומות מראש כאן

עכשיו כשהג'ין של MALFY נוחת בתל אביב עם חגיגה קולינרית שלמה בשמונה מסעדות מעולות תחת הכותרת "MALFY TLV", אפשר לשים את הפוקוס על האוכל האיטלקי הנהדר שמגיע מהמחוז, אבל בכל המסעדות המשתתפות יכינו גם קוקטיילים מיוחדים שיתבססו על הג'ין האיטלקי בשלל פרשנויות ומקורות השראה – במסעדת ג'ארדינו של מלון The Jaffa, למשל, יפגישו את הלימונים של אמאלפי במפגש מסקרן עם תבלינים יפואיים וג'ינג'ר ביר – וזה הולך להיות טעים ומסחרר. מצד שני, לא צריך ללכת רחוק: במזקקת MALFY מאמאלפי ממליצים על שלושה קוקטיילים בסיסיים שכל אחד יכול להכין בעצמו בבית, ולכבוד חגיגות ההשקה אנחנו מביאים כאן את המתכונים שלהם.
הכי קל: Malfy & Tonic // מאלפי & טוניק
מצרכים:
50 מ"ל Malfy Originale
150 מ"ל טוניק
הכנה:
אתם יודעים מה לעשות.

למתקדמים: Malfy Con Limona Spritz // מאלפי לימון שפריץ
המצרכים:
35 מ"ל Malfy Con Limona
50 מ"ל מי סודה איכותיים
50 מ"ל קאווה
גרנישים: אוכמניות, חתיכת לימון ובזיליקום
הכנה:
למלא כוס בקרח ולמזוג את כל מרכיבי הקוקטייל, לערבב בעדינות ולקשט בגרנישים המתאימים.

למביני עניין: Rosa Rosa // רוסה רוסה
המצרכים:
40 מ"ל Malfy Rosa
15 מ"ל סירופ אשכולית אדומה
25 מ"ל טוניק
מתכון לסירופ אשכולית אדומה:
מרכיבים: 250 מ"ל מיץ אשכולית אדומה ו-250 גרם סוכר לבן
הוראות הכנה:
1. לסחוט מיץ מאשכוליות אדומות טריות (רצוי מסונן).
2. לשלב עם כמות שווה של סוכר (1:1), לחמם קלות עד שהסוכר נמס לחלוטין.
3. לקרר ולאחסן בבקבוק סגור במקרר – מחזיק כשבועיים.
הכנת הקוקטייל:
לערבב בכוס גבוהה עם קוביות קרח, לסגור בטוניק ולקשט בעלי וורדים.

>> חגיגות MALFY TLV במסעדות ברחבי העיר, 5.4-27.3, פרטים והזמנת מקומות מראש כאן