מהפכה במטבח: השף תומר טל מסיים את דרכו במסעדת ג'ורג' וג'ון
אחרי שש שנים בהן הפך את המסעדה שבמלון דריסקו לאחת היוקרתיות בישראל, השף המוערך הודיע היום (ד') כי הוא עוזב את המסעדה, ויוצא לדרך חדשה. זה אומר שיש לכם עד סוף נובמבר כדי לטעום את הארוחה שהכניסה אותה שוב ושוב (ושוב) לרשימת 50 המסעדות הגדולות במזרח התיכון
לאחר שש שנים שכללו ביקורות מהללות והישגים מקצועיים רבים, השף תומר טל מסיים את דרכו במסעדת "ג'ורג' וג'ון", כך הודיע היום (ד') בפוסט שפרסם בחשבון האינסטגרם שלו. "אני איש של תוכניות לטווח הארוך, ותמיד התמדתי לאורך שנים", כתב טל בפוסט. "התוכנית, לשמחתי הרבה, התארכה בג׳ורג׳ וג׳ון והיא המשיכה להסב לי אושר וגאווה. ועם זאת, לאחר 6 שנים אסיים את דרכי במלון והמסעדה שהיו לי לבית שני".
>> קרב הפניני הגדול: דוכן חדש מציע להרכיב את פנינו החלומות שלכם
טל ישאר במסעדה עד ה-1 בדצמבר, אם כי לא חלק את עתידו המקצועי, וטרם ידוע מי צפוי להחליף אותו במסעדה. מסעדת ג'ורג' וג'ון הוקמה במלון דריסקו שבמושבה האמריקנית ביפו ב-2018, ומאז עשתה לעצמה שם כאחת ממסעדות היוקרה הטובות בישראל. כך חשב מבקר המסעדות עודד קרמר כשביקר שם בקיץ 2022 ונתן למסעדה חמישה כוכבים, וכך גם חשבו ברשימת 50 המסעדות הטובות במזרח התיכון TOP50 של סן פלגרינו, שם הופיעה המסעדה שלוש שנים ברציפות.
"ג׳ורג׳ וג׳ון הייתה עבורי לעוד ילדה מיוחדת שבה השקעתי את כל מעודי", כתב טל בפוסט. "לימים הלכה ג׳ורג׳ וג׳ון והתברגה בפסגת הקולינריה המקומית ואף חצתה יבשות, הגעתי איתה לשיאים יוצאי דופן, היינו יחד על במות מכובדות וחווינו רגעי אושר וסיפוק אין סופיים, הגשמתי את החלום שלי, חידדתי את עצמי בתור טבח ושף יוצר, מיקדתי את החזון שלי סביב אוכל ואירוח", כתב, וחתם את הפוסט בהבטחה כי "בזמן הנותר נייצר חגיגה של אוכל ואירוח מכל הזמנים של המסעדה".
מטעם מסעדת ג'ורג' וג'ון נמסרה ההודעה כי "לאחר 6 שנים של מסע קולינרי משותף ומשובח, ששיאו בהישגים מקומיים ובינלאומיים יוקרתיים ומרגשים, ג'ורג' וג'ון ותומר טל מסיימים את המסע המשותף. עד הפרידה ב-1 בדצמבר ג'ורג' וג'ון תמשיך לפעול בניצוחו הקולינרי של תומר, ובמהלך חודש נובמבר נקיים ארוחות מיוחדות ואירוע פרידה מתומר היקר. אנחנו מבקשים להודות לתומר על 6 שנים מרתקות וטעימות, ובטוחים בהצלחתו העתידית".