Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

פה זה קצת אירופה: מזל טוב, תל אביב, נולד לך אויסטר בר ראשון

אויסטר קלאב (צילום: חיים יוסף)
אויסטר קלאב (צילום: חיים יוסף)

כנראה שימים מוזרים דורשים חשיבה אחרת, אחרת אין לנו דרך אחרת להסביר את התופעה המסתמנת הבאה - שובם של האויסטרים. אויסטר קלאב החדש בנחלת בנימין הוא הבייבי של רוסלאן אוסוב ("נואמה"), שרוצה להכניס פה קצת מוד אירופאי

20 ביוני 2024

רק לפני כמה ימים אמרנו שכנראה רק משוגעים לדבר פותחים מסעדה בישראל 2024, ותהינו על איך יכול להיות שבתוך כלום זמן נפתחו3 מקומות אוכל עם קטע מיוחד. אז הנה תיקון – יש כבר 4. קבלו את האויסטר קלאב, שמעפיל בקלילות לצמרת רשימת המקומות הלא רגילים של קיץ 2024.

>> פייסטה מקסיקנית בפופינה, טאקו בראנץ' בלה מעלה ועוד חדשות

בדיסוננס קשוח למה שנקרא "המצב", האויסטרים חוזרים לאופנה. נכון, הם תמיד נכחו במקומות מסוימים (הבסטה למשל), אבל באופן כללי, כדי לאתר את הצדפות היוקרתיות נדרש חיפוש אקטיבי. והמחיר היה, כמובן, בשמיים. לכן כשדיווחנו על אירועי הפופ אפ של האויסטר סוסייטי, חשבנו שמדובר בתופעה יוצאת דופן. והנה אוף נחלת בנימין, הרחוב שנדמה שכל עסקי האוכל החדשים החליטו להתרכז בו, נפתח בר אויסטרים ושמפניה חדש.

אויסטר קלאב. צילום: חיים יוסף
אויסטר קלאב. צילום: חיים יוסף

האויסטר קלאב, שאמור לספק את התשובה האולטימטיבית לסחוניה האקלימית, הוא המשך טבעי ל"נואמה" – מסעדת דגים ופירות ים נהדרת שמוביל שף רוסלאן אוסוב, אשר נמצאת במרחק צעדים ספורים. בחלל הלא רחב נבנה בר קטן שעליו יוגשו באלגנטיות המתבקשת אויסטרים מסוג למברט, אלגנט ואמילי. לנוכח הכמעט־בלעדיות של זני ז'ילארדו ופין דה קלר, מדובר בהרחבת גבולות מעניינת. "הבאנו שלושה סוגי אויסטרים פחות מוכרים שמאפשרים התנסות ומשחק ובחירה", מסביר אוסוב את הרציונל, ונוקב במחיר מפתה של 27-32 ש"ח ליחידה.

אויסטר קלאב. צילום: חיים יוסף
אויסטר קלאב. צילום: חיים יוסף

סביב האויסטרים המיוחסים נבנה תפריט קטן תומך: סלט פאקוס ודובדבן עם שקדים לבנים, יוגורט יווני ועשבים טריים (67 ש"ח), דגים נאים על קרח (87 ש"ח) ושיפודי קלמארי, דג ותמנון ביקיטורי (68 שקלים). להמשך החוויה האסקפיסטית – שלא לומר הדוניסטית – תוכלו להזמין בליני תפוחי אדמה וקוויאר אדום או שחור (117-274 ש"ח), ושתי מנות חמות: שרימפס ברוטב חמאת עגבניות מגי וזעתר על בריוש (72 ש"ח) וחזה ברווז צלוי במחבת עם אפרסק מקורמל וציר בקר מצומצם (112 ש"ח).

אויסטר קלאב. צילום: חיים יוסף
אויסטר קלאב. צילום: חיים יוסף

וגם שמפניה יש, כמובן, לבנה או ורודה – תלוי בדמות שממנה תבחרו לשאוב השראה. אנחנו ברוח בארבי "הוספנו קצת דגים נאים, פירות ים וקוויאר למי שרוצה להתפנק, אבל העניין הוא לתת את מרכז הבמה לדבר עצמו. לחייך יחד על הבר וליהנות מהשקט". לא שאנחנו יודעים על איזה שקט מדובר, אבל אם כבר הדוניזם מוגזם בתל אביב, אז רק ככה.
נחלת בנימין 59, ראשון-שבת מ-18:00,להזמנות

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!