ארבעה ימי חגיגות: לה אוטרה סוגרת שנה והופכת לבר קוקטיילים

לה אוטרה סוגרת שנה ומציינת את הפיכתה ממסעדה לבר קוקטיילים בחגיגות שימשכו ארבעה ימים. בתפריט: שפים אורחים (מחניודה, פופינה, מלגו ומלבר, צ'יקטי), קוקטיילים מסוגננים ונשנושים בסגנון מקסיקני. מהרו להזמין מקום

קוקטייל Breakfast Of Chamipons. לה אוטרה, צילום: בן יוסטר
קוקטייל Breakfast Of Chamipons. לה אוטרה, צילום: בן יוסטר
14 בספטמבר 2016

אחרי שנפתחה כמסעדה מקסיקנית קאריבית, לה אוטרה סוגרת שנה והופכת באופן רשמי לבר קוקטיילים. בר שירה, גלעד לבנת, דוד לבנת ודרור אלתרוביץ' (קבוצת השותפים שעומדת מאחורי הבר אימפריאל) החליטו לסיים את השנה הלא קלה בחגיגת אלכוהול וקולינריה שתתפרס לאורך שבוע שלם.

תפריט הקוקטיילים החדש של לה אוטרה. צילום: בן יוסטר
תפריט הקוקטיילים החדש של לה אוטרה. צילום: בן יוסטר

"מסיבות השנה של לה אוטרה מציינות את התבגרותה והתאפסותה של לה אוטרה מהאופי המסעדתי אותו יצרה בפתיחתה אל המקום ה"בארי" אליו גדלה", מספר שירה. "לה אוטרה תהפוך מעכשיו לבר קוקטיילים שמתמקד בתזקיקים ממקסיקו והקאריביים (מזקל, רום וטקילה) ואווירה קלילה ומשוחררת יותר מאחותה המעונבת וה"מוצלחת" האימפריאל. האוכל, שעדיין מקבל השראה ממקסיקו והקאריביים, יקבל מקום מעט משני ומעט יותר נגיש מהכוונות איתן החלה לה אוטרה את דרכה".

באים לחגוג את המהפך של לה אוטרה. מנת תמנון של מלגו ומלבר. צילום: בן יוסטר
באים לחגוג את המהפך של לה אוטרה. מנת תמנון של מלגו ומלבר. צילום: בן יוסטר

במסגרת חגיגות השנה ישיקו בלה אוטרה תפריט קוקטיילים חדש שבנה הצוות בנוסף לתפריט אוכל בר שבנה השף של האימפריאל אלכס ווינר. במקביל להשקות החגיגיות יגיעו שפים נבחרים לבשל ולהרים כוסית מזקל: אור מיכאלי ומוטי טיטמן ממלגו מלבר (18.9), אוהד לוי מצ'יקטי (19.9), אסף גרניט מקבוצת מחניודה (20.9) ואוראל קמחי מפופינה (21.9). כל שף יבנה תפריט של ארבע מנות בר שמשלבות בתוכן, איך לא, טקילה.

בתפריט החגיגות: טרטר סלמון של פופינה. צילום: בן יוסטר
בתפריט החגיגות: טרטר סלמון של פופינה. צילום: בן יוסטר

חגיגות השנה של לה אוטרה, ראשון־רביעי (18-21.9), 18:00־אחרון הלקוחות, הירקון 66 תל אביב, 2649464־03

[tmwdfpad]