מעשנים ביחד: בר בשרים חדש נפתח ברחוב דיזנגוף

בר הבשרים החדש Meat Pack נפתח ברחוב דיזנגוף, ויש גם אופציות טבעוניות

בר בשר. צילום: יולי גורודינסקי
בר בשר. צילום: יולי גורודינסקי
19 במאי 2015

עשן חלחל השנה לסצנה הקולינרית: מפונדק דה לוקס, טראק דה לוקס וטקסס ברביקיו, המתמחות בבשרים מעושנים, עד מסעדות שף כגון רפאל שבה התווספה מעשנה למטבח ונולדו ערבי אוכל מעושן. עכשיו הטרנד הזה עובר למסלול מהיר בעזרת בר בשרים מעושנים שנפתח בדיזנגוף.

הבשרים המעושנים עוברים צלייה מהירה על הפלאנצ'ה, נכנסים ללחם פראנה מרוקאי ומוגשים עם קלסלאו ורוטבי צ'יפטולה, צ'ימיצ'ורי, לימון כבוש ועוד. בבשרים יש אנטרקוט, סינטה, אסאדו, חזה אווז, חזה בקר, חזה הודו ומיקס (34־48 ש"ח לכריך). מי שניתק את מערכת היחסים שלו עם גלוטן או סתם מצמצם בפחמימות יוכל להזמין אותם בשרים על סלט חסה ועגבניות או לבחור במסלול של בשרים על פרוסות תפוח אדמה ובטטה (54־69 ש"ח). בהמשך אפשר יהיה לקחת בשרים הביתה.

בר בשר. צילום: יולי גורודינסקי
בר בשר. צילום: יולי גורודינסקי

טבעונים מתונים – אם אתם מגיעים לכאן עם כנופיית קרניבורים, תוכלו לבחור בין שלוש מנות טבעוניות: סייטן בצ'ילי בלחמניית פראנה או בסלט, סייטן ברוטב ברביקיו ופטריות פורטובלו עם בצל (27 ש"ח לחצי כריך). מה שבטוח, מריח הבשר לא תוכלו להימלט.

מיט־פאק, דיזנגוף 125, 9551919־03,

ראשון־חמישי ושבת 12:00־2:00, שישי 12:00־16:00