הסנגריה הציבורית: מה חדש בתחום הקוקטיילים השבוע?
בדייגו סאן מחזקים את תפריט האלכוהול עם שלל סנגריות מפתות, ובר הקוקטיילים החדש על גג מלון קרלטון יפה, במחירים בלתי נגישים בעליל. מזל שהשקיעה בחינם

המזללה הלטינית־אסייתית בלוינסקי מכניסה משב רוח ספרדי לתפריט האלכוהול שלה. אל המרגריטות הקפואות וקוקטיילי הג'ין מצטרפות ארבע סנגריות עם בסיסי אלכוהול שונים. כל סנגריה עוברת תהליך השריה למיצוי טעמים אידיאלי. בתפריט: סנגריה דובדבנים עם רוזה, צ'רי ברנדי ולימון (48 ש"ח); סנגריה סאקה עם וודקה ומיץ אננס (48 ש"ח); סנגריה מלון ומלפפון על בסיס יין לבן וג'ין (48 ש"ח); סנגריה מנגו ותימין על בסיס יין לבן וברנדי (48 ש"ח). מלבד גרסת הסאקה המפתיעה, שאר הסנגריות נעות על קו המתוק – אחלה דרינק כדי לאזן את המנות החריפות של הדייגו.

עוד כתבות שיעניינו אתכם:
בר חדש על הגג של סוזאנה בנווה צדק
הברים נערכים: 8 קוקטיילי ברד שוברי שרב
10 הקוקטיילים הטובים בתל אביב
בצד השני של העיר, על הגג של מלון קרלטון, הוקם בר קוקטיילים קיצי (במחירים לא נגישים בעליל). מאחורי הפופ אפ עומדים נדב רפפורט וקבוצת ג'ספר, שרקחו קוקטיילים כמו סנגריה על בסיס אפרול (65 ש"ח), פינה קולדה (69 ש"ח), מוסקו מיול (69 ש"ח) וקרלטון אייס טי שמורכב מג'ין, תה אפרסק ומלפפון (65 ש"ח).
בר קוקטיילים על הגג של מלון קרלטון, אליעזר פרי 10 תל אביב, ראשון־חמישי 19:00־אחרון הלקוחות, שישי־שבת 19:00־24:00, 2693654־052
