הכיבוש הישראלי: אייל שני פותח סניף של המזנון בלונדון

ניו יורק ניו יורק ווט א וונדרפול טאון. אייל שני (צילום אריאל עפרון)
ניו יורק ניו יורק ווט א וונדרפול טאון. אייל שני (צילום אריאל עפרון)

השף הישראלי מסתער על אירופה ואנחנו כבר מפנטזים על פיתה עם שעועית אפויה ובייקון. אל תשחקו אותה, אתם יודעים שזה הולך להיות טעים

כבר דווח בתחילת השנה שאייל שני וצוותו מתכוונים להסתער על אירופה. השבוע קיבלנו פרטים נוספים על סניף חדש שצפוי להיפתח ממש בקרוב בלונדון. הסניף יצטרף לאלה שפועלים כבר פה בארץ, בפריז, בניו יורק ובסינגפור, וגם לאלה העתידים להיפתח במוקדים שונים באירופה

>>מה חשבנו על המסעדה החדשה של אייל שני? הביקורת ממש כאן
>>פשוטה ואיקונית והכי טעימה: מתכון לכרובית של אייל שני

לפי דיווחים בממלכה, הסניף החדש עתיד להיפתח ברחוב ברודוויק בלב סוהו, ויחליף סניף קיים של פרט א מנג'ר – רשת מקומית פופולרית שמציעה אוכל מוכן וקפה (מי שביקר בלונדון ודאי מכיר היטב).

למי שדאג, הפואטיקה האייל שניאית הגיעה גם לדיווחים אלה. באתר איטר לונדון נכתב כי שני מוכר בזכות היכולת "לקחת עיר שלמה ולתרגם אותה אל תוך פיתה". אנחנו חולמים כבר מעכשיו על פיתה עם בייקון ושעועית אפויה. יאם.

מזנון צ'לסי. צילום: משה פינס
מזנון צ'לסי. צילום: משה פינס