4 מסעדות פנומנליות ובר יחיד ומיוחד. העיר של גומא גלילי

גומא גלילי (צילום יעקב בלומנטל)
גומא גלילי (צילום יעקב בלומנטל)

"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: גומא גלילי יפתח בעוד זמן מה בר שבו יגיש את מנת הדגל שלו - המבורגר דג. בינתיים אפשר לטעום ממעשיו בהולי שבמתחם בית הכנסת הגדול ובבראנץ' של בנג'מינה. והעיר שלו מלאה באוכל מדהים

1. הבסטה

המקום שאכלתי בו הכי הרבה פעמים בתל אביב ולכן הבסטה חייבת להיכנס לרשימת הטופ פייב שלי. אני גר קרוב ומאז שבתי נולדה כיף לי לקפוץ לשם איתה בעגלה ולעצור לאויסטרים ויין. השומר 4

2. אסיף

לאחרונה יש לי קראש מטורף על אסיף ואני הולך לשם הרבה. האוכל טעים ועושה כבוד לחומרי גלם וליצרנים מקומיים, דבר שאני מאוד מעריך, האווירה כיפית ותמיד יש שם אמנות מעניינת. לילינבלום 28

קפה אסיף (צילום יהונתן בן חיים)
קפה אסיף (צילום יהונתן בן חיים)

3. a

המסעדה הזו היא כמו הלב שלי, כמו לחזור הביתה. הייתי בצוות ההקמה והמחקר, שלושה וחצי חודשים של בניית מנות שהפכה את אנשי הצוות למעין משפחה שלי. אני מכיר את כולם ותמיד נהנה שם, ועושה ליובל מדי פעם פרויקטים מיוחדים. יש בינינו קשר חזק. מנחם בגין 121

4. לייבררי בר

הספרייה של הנורמן היא בר מדהים, מקביל לסוהו האוס אך טוב יותר. בלייבררי השירות מעולה וכך גם האוכל והקוקטיילים, לעומת הסוהו האוס שמצליח בשירות ובקוקטיילים אך לא באוכל. החוויה כולה חו"לית, נינוחה ומפנקת, ואם רוצים להרשים מישהו זה המקום לקחת אותו אליו. נחמני 23-25

לייבררי בר. צילום: אנטולי מיכאלו
לייבררי בר. צילום: אנטולי מיכאלו

5. ג'ורג' וג'ון

המסעדה הטובה בארץ בעיני עם השף הכי מוכשר והאוכל הכי יצירתי שמשאיר את כולם מאחור. תומר טל הוא השף הכי מתקדם וחושב ויש לו טביעת אצבע שאי אפשר לטעות בה. אני לא צריך להסתכל למעלה בפוסט באינסטגרם כדי לדעת שהוא שלו ויכול לזהות רק לפי איך שהצלחת נראית. אני מאוד מעריך אותו ואם היה לי יותר כסף הייתי הולך לשם יותר. אוארבך 6

ג'ורג' וג'ון (צילום חיים יוסף)
ג'ורג' וג'ון (צילום חיים יוסף)