איפה השף נמרוד הדס אוכל את חומרי הגלם הכי טובים בתל אביב?

שף נמרוד הדס (צילום אסף קרלה)
שף נמרוד הדס (צילום אסף קרלה)

"העיר שלי" - מדור שבו בוחרות דמויות עירוניות מוכרות את המקומות האהובים עליהן. והפעם: נמרוד הדס, השף של מסעדת מנרה במלון שרתון מאוהב במנה מפתיעה עם כבד אווז, באותנטיות של בית תאילנדי ובכל התפריט של מגזינו

19 בספטמבר 2022

1. מגזינו

אני אוהב לשבת עם עידו השף, שהוא חבר שלי ומכין אוכל מדהים, פשוט ומדויק. אני מזמין כמה דברים ונהנה מהכל יחד.
מנחם בגין 21

2. פרונטו

מקום מושלם. דיוויד הוא מבחינתי בין שלושת השפים המוכשרים ביותר בישראל, והאוכל שלו נהדר.
הרצל 4

3. TYO

מסעדה עם סושי פצצה, מנה מעולה של טונה וכבד אווז ואווירה טובה.
שבזי 58

4. בית תאילנדי

האוכל בבית תאילנדי תמיד מדויק והכי אותנטי שיש. אני אוהב להזמין פילה לברק מאודה עם שעועית שחורה, מנה טעימה ומדהימה.
בוגרשוב 8

5. בסטה

בבסטה יש אוכל פשוט והבנה בחומרי גלם שהיא מהממת בעיני. חומרי הגלם שמגיעים לבסטה הם הכי טובים שיש.
השומר 4