Time Out תל אביב About

Time Outתל אביב הוא חלק מרשת Time Out Global — רשת מדיה בינלאומית הפועלת ב-360 ערים מרכזיות וב-60 מדינות ברחבי העולם. Time Out הוא אחד ממקורות התוכן המקיפים והאמינים ביותר בתחומי התרבות, הקולינריה, הבילוי ותיירות עירונית. התוכן, שמתעדכן 24/7, נכתב ונערך על ידי צוות עיתונאים מקצועי מקומי בישראל, בהתאם לסטנדרטים של Time Out העולמית.
טיים אאוט

ויוואק סינג'ה וראג'ו רמאצ'נדראן על קצה המזלג

במסעדת טאיזו יתארחו ויוואק סינג'ה וראג'ו רמאצ'נדראן ממסעדת Cinnamon Kitchen בלונדון

Cinnamon Kitchen. צילום: יח"צ
Cinnamon Kitchen. צילום: יח"צ

סינמן קיטשן, המפזרת אקזוטיות בחן של אדונית תבלינים הודית, שייכת לקבוצת המסעדות המוערכות של השף ויוואק סינג'ה, שנחשב למוביל סצנת המטבח ההודי המודרני בבריטניה. סינג'ה הקים את מסעדת The Cinnamon Club ב־2001, והפך לאימפריה בעזרת שתי מסעדותיו הנוספות – Cinnamon Kitchen ו־Cinnamon Soho – הנמצאות בקביעות ברשימות המסעדות הטובות ביותר בלונדון.

"האינדיפנדנט" הבריטי הגדיר אותו ואת ראג'ו רמאצ'נדרן, השף הראשי של סינמן קיטשן, כמי שעשו את הבלתי ייאמן ויצרו דקונסטרוקציה למטבח ההודי מבלי לאבד את העיקר. כלומר, האוכל שלהם טעים וגם מתוחכם. בתל אביב הם יגישו גארם מסאלה טופי פודינג עם גלידת קינמון; ופנקוטה לאסי עם תותי עץ ותמרינדי.

Cinnamon Kitchen. צילום: יח"צ
Cinnamon Kitchen. צילום: יח"צ

יובל בן נריה, שף מסעדת טאיזו: "אחרי שנתיים וחצי שבהן טאיזו פועלת, ממש שמחנו לגלות שכל חומרי הגלם החיוניים לביקור כבר קיימים בארץ. זה היה ממש מעודד לגלות, כי זה לא היה כך כשהתחלנו. השפים של סינמן קיטשן מביאים את המטבח ההודי המסורתי שבו צמחו ומנסים לשלב טכניקות מערביות, ואנחנו מביאים את המטבח המערבי ומשלבים בו טעמים הודיים. נקודת ההשקה תהיה המקום המעניין באמצע, בין המסורתי לעכשווי, וזה רגע ששווה לנסות אותו".

16.11־21.11בטאיזו

רוצים לקבל את ״טיים אאוט״ למייל? הירשמו לניוזלטר שלנו
popup-image

רוצה לקבל גיליון טרי של TimeOut עד הבית ב-9.90 ש"ח בלבד?

(במקום 19.90 ש"ח)
כן, אני רוצה!